promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért nem vállalta Dallos Bogi az X-Faktort
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dallos Bogi elmondta, miért nem vállalta az X-Faktor 10. évadában a mentor szerepet.

A csütörtök esti Fókuszban jelentették be, hogy kik lesznek az X-Faktor jubileumi 10. évadának mentorai. ByeAlex, Gáspár Laci, és Puskás Peti mellé az egyik korábbi versenyző, Csobot Adél csatlakozott.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Dallos Bogi nem tér vissza a tehetségkutató műsorba, de mind ez idáig nem adott hivatalos magyarázatot a dologra. Ám az RTL Klub bejelentése után ő is kitett egy posztot az Instagram-oldalára, amiben választ adott a kérdésre.

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle.Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén.Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyemet, amit nap, mint nap kapok tőletek”

- írta Bogi.

Hogy ki lesz a műsor új házigazdája, azt a Fókusz egy korábbi adásában leplezték le. Az alábbi cikkben megtudhatod, hogy Ördög Nóra, Sebestyén Balázs, Istenes Bence, és Lékai-Kiss Ramóna után ki lesz az ötödik műsorvezetője a produkciónak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás