Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fantasztikus hírt kaptak a James Bond-rajongók

Fantasztikus hírt kaptak a James Bond-rajongók

Zene, Film & Kultúra

Fantasztikus hírt kaptak a James Bond-rajongók

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Rengetegen elkezdek aggódni, mikor kiderült, hogy az Amazon felvásárolta a James Bond-szériát készítő MGM stúdiót, de most szerencsére megnyugodhatnak a rajongók.

A közönség már nagyon hosszú ideje várja a 25. James Bond-filmet, ami egyben Daniel Craig búcsúja is az ikonikus szereptől. A 007 Nincs idő meghalni című alkotás bemutatóját rengetegszer eltolták már a járvány miatt, de szerencsére úgy tűnik, hogy szeptember 30-án tényleg megérkezik, és végre láthatjuk az elképesztőnek ígérkező filmet – de akármennyire úgy tűnik, hogy sínen van a dolog, nemrég mégis történt valami, ami elég nagy aggodalmat okozott.

Az Amazon felvásárolta a James Bond-szériát készítő MGM stúdiót, ez pedig rengeteg bizonytalanságot szült, és állítólag még kedvenc titkosügynökünk sorsa is kérdéses lett, hiszen az új tulajdonos leginkább a saját streaming platformján szereti bemutatni a filmeket, nem pedig a mozikban. Ez hatalmas csapás lenne a rajongóknak, hiszen minden Bond-kaland nagyvászonra kívánkozik, de nem kell félni, ugyanis igazán jó híreket kaptunk.

A James Bond-filmek producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson bejelentették, hogy mindenképp moziélmény marad a sorozat, és nem az Amazon Prime Video-n fogják bemutatni a részeket.

Ők ketten viszik az Eon Productionst, és gyakorlatilag az van a James Bond-szériával kapcsolatban, amit ők mondanak. Még évtizedekkel ezelőtt a cég így egyezett meg az MGM-mel, ez az alku pedig azóta is tart, szóval megbízhatunk bennük, mivel tényleg az ő kezükben van a 007-es ügynök sorsa.

Borítókép: James Bond szerepében Daniel Craig / Profimedia