promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi klasszikust dolgozott fel Lotfi Begi, Curtis és Tarján Zsófi: Gyémánt
Borítókép:  Magneoton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy kollaborációt a Swing à la Django álmodta meg, így kapott teljes ráncfelvarrást a Kimnowak örök slágere.

A Kimnowak egy 1993-ban alakult magyar pop-rock zenekar. Az együttest Novák Péter énekes, Nagy Gergely basszusgitáros és Pribil György gitáros rakta össze anno. Az egyik óriási slágerük volt a Gyémánt, aminek az eredetijét is érdemes tesztelni, ha még nem hallottátok.

A feldolgozás ötletéért a hazánkban és külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával igyekszik sorra meghódítani a hallgatókat.

„Két éve egy fellépésre készítettünk az együttessel egy népzenei verziót a Gyémántból - ekkor jött a nagyobb projekt ötlete is, hogy csempésszünk bele egy kis elektronikát, rapet, és egy gyönyörű énekhangot”

– mesélte Lombos Pál, a Swing à la Django alapítója.

Az elektronikus elemeket az ország egyik legfelkapottabb producerének, Lotfi Beginek köszönhetjük, aki már számos régi dalt varázsolt újjá mostanában. A vokálért a csodálatos Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője felel, míg a felvételnek extra löketet adó rapbetétet a kedélyeket mindig sikeresen borzoló Curtis jegyzi.

A nemrég Los Angeles Film Awards díjat nyert Jimy J. Hollywood rendezésében egy klipet is kapott az átdolgozás. A jeleneteket a Gödöllői Királyi Kastélyban vették fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás