promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Cher életéről szóló film, ráadásul a Mamma Mia! producereitől
Borítókép:  Cher / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás énekesnő, Cher is megkapja a maga életrajzi filmjét, amit a Forrest Gump írója és a Mamma Mia! producerei fognak elkészíteni.

A Queenről és Freddie Mercury életéről szóló 2018-as Bohém rapszódia elképesztő anyagi sikere után Hollywood rögtön ráállt a zenészek életrajzi filmjeire, így miután jött az Elton John pályafutását elmesélő Rocketman, el is kezdtek dolgozni Madonna, Bob Marley, Robbie Williams, Michael Jackson és többek között Ozzy Osbourne életrajzi filmjein is – most pedig egy újabb ikonikus előadó csatlakozik a sorhoz.

A „Believe” és egyebek között az „If I Could Turn Back Time” című örökzöld slágerek énekesnője, Cher május 20-án, a 75. születésnapján nagy örömmel jelentette be, hogy a Mamma Mia!-széria producerei (Judy Craymer és Gary Goetzman), illetve a Forrest Gump és a Csillag születik Oscar-díjas írója (Eric Roth) filmet fognak készíteni az életéből.

Több információ egyelőre nem derült ki, így se a rendező, se a főszereplő kilétét nem fedték fel, ráadásul a bemutató dátumát sem tudtuk meg, de nem kell aggódni, hiszen ezek alapján igazán jó kezekben lesz a projekt.

Cher volt az első igazi popdíva, kalandos élete pedig már hosszú évtizedek óta filmért kiált, szóval bőven van miért várnunk az alkotást, amit jó eséllyel rengeteg Oscar-díjra fognak jelölni.

Itt lehet megtekinteni Cher nagy bejelentését.

[[tw]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás