promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön Robbie Williams életrajzi filmje, ráadásul A legnagyobb showman rendezőjétől
Borítókép:  Robbie Williams / Georg Wendt / DPA / dpa Picture-Alliance
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robbie Williams is megkapja a saját életrajzi filmjét, ami állítólag nagyban el fog térni az ilyenkor megszokott alkotásoktól, hiszen az énekes maga is egy különleges jelenségnek számít.

Minden idők egyik legsikeresebb előadója Robbie Williams, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint például az „Angels”, „Feel”, „She's The One”, „Rock DJ” vagy a „Let Me Entertain You”, de még hosszasan sorolhatnánk. 16 évesen a Take That nevű fiúzenekarban kezdte pályafutását, majd szólókarrierbe kezdett és igazi világsztár lett, egyedül Amerikában nem sikerült annyira befutnia, mint szeretett volna. Kalandos életet tudhat maga mögött, amit hamarosan egy filmben fognak elmesélni.

A legnagyobb showman című nagysikerű musical készítője, Michael Gracey írja és rendezi a Better Man (vagyis Jobb ember) című életrajzi filmet, amiben megismerhetjük Robbie Williams hírnévhez vezető útját, és a démonokkal folytatott harcát, miközben valójában egy fantasztikus elemekkel színesített, „felnőtté válás” történetet kapunk az énekes felejthetetlen zenéivel.

Az Michael Gracey célja, hogy a közönség a moziban ülve azt mondja, hogy „na, ilyet még nem láttam”, ehhez pedig bőven kapott alapanyagot Robbie Williamstől, hiszen hosszú órákon keresztül beszélgettek kendőzetlen őszinteséggel az életéről. A rendező azt is elárulta, hogy egyes dalok át lesznek picit alakítva, hogy érzelmileg jobban illeszkedjenek az adott jelenethez, de nem kell emiatt aggódnunk, hiszen jó kezekben van a projekt.

Michael Gracey szerint míg az Elton John életéről szóló Rocketman, vagy a Freddie Mercury és a Queen sztoriját elmesélő Bohém rapszódia főleg arról szólt, hogy van egy hatalmas tehetség, akit még nem ismert a közönség, addig ez a történet inkább arra fektet hangsúlyt, hogy mennyire fontos az akaraterő és a céltudatosság, hiszen Robbie Williams nem a világ legjobb énekese, vagy táncosa, mégis gigasztár lett belőle és eladott 80 millió albumot – bár ettől függetlenül a remek hangja és showmansége megkérdőjelezhetetlen.

A tervek szerint még idén nyáron elkezdik forgatni a Better Mant, az viszont még nem derült ki, hogy szerepel-e benne valamilyen formában Robbie Williams, vagy, hogy egyáltalán ki alakítja őt, ugyanis Michael Gracey nagy titokban tartja a részleteket, mivel egy igazán különleges élményt tartogat számunkra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás