promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Barátok közt sztárjának csodálatos otthona - ritkán látható képek a piciny házról
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nomádnak bélyegezték az életmódját, a képekkel szeretett volna rácáfolni a kommentekre.

Karalyos Gábor az RTL Klub-on utolsó napjait élő Barátok közt című sorozat egyik szereplője, aki Somogyi Leventét alakítja a képernyőn, de talán két másik projektje után jobban ismerhetjük őt. A magyar filmtörténet egyik legjobb magyar nemzedéki közérzetfilmjében, Török Ferenc Moszkva tér című alkotásában ő alakította Petyát, illetve a Facebook-on és az Instagram-on ő az a bizonyos Vegán hegylakó, aki elképesztően kreatív posztokkal tölti meg a feedjeit, otthona is csodálatos szenvedélyről árulkodik.

Vegán hegylakó annyira népszerő a közösségi oldalakon, hogy egy-egy posztját több ezren is lájkolják. Egy ideje azonban úgy írják le az életmódját, hogy nomád körülmények között él, valószínűleg ez azért is alakult így, mivel csak nagyon kis részleteket mutatott a házából. Most azonban az Instagram-ra egy teljes képsorozat is felkerült a ritkán látható otthonáról, amely egy 17 négyzetméteres különleges kis épület egy mezőgazdasági területen, és amelyet saját maga újítgat folyamatosan.

Mint írja,

"Lassan szállóigává válik a nomád szó velem kapcsolatban. Kikérem, merthogy ez itten nem az, vót, de már nem. Van fürdőszobám mosógéppel, két ablakkal, öntött betony mosdópulttal, zuhanyzóval, ami azér nem mondhatni, hogy tucat lenne... kicsi szoba, kicsi terasz. Féligfődbe konyha. Ippeg elég. És imádom"

(via Velvet.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás