Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megjött az Álarcos énekes paródiája, a Zacskós énekes – videó

Megjött az Álarcos énekes paródiája, a Zacskós énekes – videó

Zene, Film & Kultúra

Megjött az Álarcos énekes paródiája, a Zacskós énekes – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

A Comedy Central a Family Guy új évadát egy különleges produkcióval ünnepli, ugyanis Lengyel Tamással érkezik a Zacskós énekes, ahol a közönségnek kell megtippelnie, hogy melyik zenész vagy színész énekli a népszerű animációs sorozat főcímdalát.

Május 17-én, 22:00-kor indul rögtön két résszel a Comedy Centralon az elvetemült humorral rendelkező kultikus sorozat, a Family Guy 19. szezonja, ez pedig több szempontból is speciális esemény: nem elég, hogy a premier lesz a széria 350. epizódja, de Stewie Griffin első szavát is hallhatjuk majd benne – legalábbis azt, amit végre mindenki érteni fog.

Ennek örömére a csatorna egy elég érdekes műsorral rukkolt elő, ami már a neve alapján is az Álarcos énekes paródiája: jön a Zacskós énekes, aminek A mi kis falunkból ismert Lengyel Tamás lesz a műsorvezetője. A mókás produkcióban összesen 10 ismert zenész vagy színész fogja előadni a Family Guy főcímdalát, a közönségnek pedig meg a hangjuk alapján kell tippelnie, hogy kit rejt a zacskó. Tíz héten keresztül, péntekenként kerülnek fel a részek a Comedy Central Facebook-oldalára, ahol egészen hétfőig találgathatnak a nézők, ugyanis akkor történik a nagy leleplezés.

„Szerintem nagyon jól szórakoznak majd az emberek és a promók talán kicsit a biztosítékot is kiverik. Alig várom én is a végeredményt, hiszen a forgatás során megszámlálhatatlan ökörséget talált ki a kreatív csapat. Annyit mondhatok, hogy a megszokottól eléggé eltérő, rendkívül szórakoztató tartalommal készültünk!  A trash-feelinget erősíti többek között a jelmezem és a vicces, átkötő mikró etűdök”

– árulta el Lengyel Tamás.

Itt látható az első zacskós énekes, akire hétfő reggelig lehet tippelni a Comedy Central Facebook-oldalán:

Forrás: Red Lemon

Borítókép: Red Lemon