promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban máris a Godzilla Kong ellen folytatásán dolgoznak?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akkora siker lett a Godzilla Kong ellen, hogy állítólag a stúdió máris a folytatáson dolgozik, ráadásul a lehetséges cím és a rendező személye is kiszivárgott.

Március végén került bemutatásra a Godzilla Kong ellen című epikus látványfilm, amiben egymásnak feszült a mozitörténelem két legikonikusabb szörnyetege. Az alkotás elképesztően sok pénzt hozott, ugyanis a világjárvány ellenére már több mint 406 millió dollárt zsebelt be csak a mozikból úgy, hogy rengeteg helyen még ki sem nyithattak – nem csoda, hogy rögtön felreppent a folytatás híre.

A stúdió állítólag máris elkezdett dolgozni a Son of Kong, vagyis Kong fia című filmen, amiben visszatérne az óriási gorilla, ráadásul a cím alapján úgy tűnik, hogy már családja is lesz – rendezőnek pedig azt az Adam Wingardot akarják, aki a Godzilla Kong ellent is készítette, szóval biztosra mennek.

Ez egyelőre még csak pletyka, hiszen a Godzilla Kong ellen elvileg lezárta a dolgokat, de tudjuk, hogy Hollywoodban a pénz beszél. Jelenleg egyedül az biztos, hogy Adam Wingard nagyon elfoglalt, hiszen ő csinálja az Ál/Arc folytatását, és egy másik látványfilm is vár még rá, szóval ha el is vállalja a Kong fiát, az biztos, hogy nem mostanában lesz, akármennyire is szeretnék a rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás