promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Ál/Arc folytatása, és már a rendező is megvan
Borítókép:  Nicolas Cage és John Travolta az Ál/Arc című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de közel 25 év után elkészül az Ál/Arc folytatása, már csak Nicolas Cage és John Travolta visszatérése kérdéses.

1997-ben mutatták be John Woo nagysikerű akciófilmjét, az Ál/Arcot, amiben John Travolta és Nicolas Cage feszül egymásnak, miután túlesnek egy arccserén. Az alkotás a mai napig látványos és szórakoztató – utóbbi mondjuk leginkább az őrült alakításoknak köszönhető –, így most is hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ezért biztos, hogy sokakat boldoggá fog tenni a következő hír.

Rengetegen felháborodtak, mikor annak idején kiderült, hogy jön az Ál/Arc teljesen szükségtelen feldolgozása, ráadásul új színészekkel, de most megnyugodhatunk, hiszen biztossá vált, hogy egy igazi folytatásról van szó, amit Adam Wingard (Godzilla vs. Kong, Death Note, Ideglelés 3.) fog rendezni.

Adam Wingard Simon Barrett-tel közösen írja a forgatókönyvet, ők ketten pedig elég jó filmeket csináltak együtt – mint például a You're Next vagy a zseniális The Guest –, szóval izgatottak lehetünk az Ál/Arc remake-jük miatt – még úgy is, hogy nagyjából 25 évet kellett várnunk rá, és igazából valószínűleg senkinek sem szerepelt a kívánságlistáján.

Arról még nincs hír, hogy mikor érkezik az Ál/Arc 2, illetve láthatjuk-e benne John Travoltát, vagy valami csoda folytán az első részben elhunyt Nicolas Cage-et, de az biztos, hogy az év egyik legnagyobb meglepetése ez a projekt.

Reméljük, hogy a folytatás is tartogat majd számunkra ehhez hasonló, fantasztikus jeleneteket (tekintsünk el a képaránytól):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás