Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez volt az idei Oscar legkínosabb jelenete

Ez volt az idei Oscar legkínosabb jelenete

Zene, Film & Kultúra

Ez volt az idei Oscar legkínosabb jelenete

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:36

Az idei Oscar nemcsak megható, de kínos pillanatokat is tartogatott. Mutatjuk, mi volt a legdurvább. 

Arról már korábban írtunk, hogy hétfőn hajnalban átadták a 2021-es Oscar díjakat. Anthony Hopkins kétszeres-, míg Frances McDormand háromszoros Oscar-díjas színész lett. Ebben a cikkünkben megtudtatod, hogy kik,- milyen kategóriában vihették haza a legjobbnak járó arany szobrocskákat. 

Természesen az idei díjátadó sem volt bakimenetes. A tavalyi Oscar-nyertes Laura Dern például a legjobb férfi főszereplőként harangozta be a nyertes Daniel Kaluuyat, aki a Judas and the Black Messiah című filmben nyújtott alakításáért kapta az egyébként legjobb férfi mellékszereplőnek járó elismerést. 

Ami ezután jött, az viszont sokkal durvább volt, mint Laura Dern bakija. Kaluuya ugyanis a köszönőbeszédében elmondta, hogy azt ünnepli, hogy megszületett, majd elkezdte taglalni, hogy ezt annak köszönheti, hogy az anyja és az apja annó szexeltek egymással. 

Kaluuya édesanyja, aki a nézők között ült, látszólag nagyon kínosan élte meg a pillanatot, míg a színész testvére is érdekesen reagált a kijelentés hallatán. Ezekről természetesen videók is készültek, mutatjuk! 

Borítókép: Profimedia