promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Russell Crowe megkapta élete szerepét: ő lesz Zeusz a Thor folytatásában
Borítókép:  Russell Crowe / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már ezerrel csinálják a Thor folytatását, amiben Russell Crowe is feltűnik, ráadásul Zeusz szerepét kapta meg.

Könnyen lehet, hogy a Taika Waititi által rendezett Thor: Love & Thunder lesz a Marvel legjobb filmje, ugyanis nem elég, hogy Chris Hemsworth úgy kigyúrta magát a folytatásra, mint eddig soha, de még olyan hírességeket is sikerült meggyőzni a szereplésre, mint például Chris Pratt, Matt Damon, Sam Neill, Christian Bale vagy Russell Crowe.

Russell Crowe feltűnése eddig csupán pletyka volt, de most hivatalosan is megerősítették, ráadásul az is kiderült, hogy ő fogja alakítani a hatalmas Zeuszt, a görög mitológiából ismert istent, aki a képregényekben már évtizedek óta jelen van, de egyetlen Marvel-filmben sem láthattuk még.

Ezt a szereplőgárdát valószínűleg nem lehet tovább fokozni, hiszen már most tele van világsztárokkal, akik biztos, hogy színesebbé fogják tenni a várva várt alkotást. A jelen állás szerint 2022. május 6-án érkező Thor: Love & Thunder ráadásul hosszú idő után Natalie Portmant is visszahozza, szóval örülhetnek a rajongók, mert így végre talán kiteljesedik Thor és Jane Foster szerelme.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás