promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztárral bővült a Thor negyedik részének szereplőgárdája
Borítókép:  Thor szerepében Chris Hemsworth / via 24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan elkezdik forgatni a legújabb Thor-filmet, de előtte még egy olyan színésszel gazdagodott a stáb, akit már jól ismernek a Marvel-rajongók.

2017-ben a Thor: Ragnarök miatt újra izgalmas lett Chris Hemsworth szuperhőse, hiszen megismerhettük a humoros, szórakoztató oldalát is, ezzel pedig teljesen meghódította a közönséget. Ez főleg a zseniális írónak/rendezőnek, Taika Waititinek köszönhető, akit természetesen a következő részre is felkértek, amiben hosszú évek kihagyása után Natalie Portman is feltűnik majd – ráadásul állítólag ő veszi át Thor szerepét –, de nem ő az egyetlen meglepetés.

Most kiderült, hogy a Jurassic World-széria sztárja, Chris Pratt is benne lesz A galaxis őrzői-filmekből ismert Űrlordként a 2022. február 11-én érkező Thor: Love & Thunderben, ami azért is jó hír, mert így újra láthatjuk a két karakter vicces rivalizálását, ezáltal egy újabb humorforrással bővül az alkotás.

Chris Pratt épp most fejezte be a Jurassic World harmadik részét, és már gőzerővel készül A galaxis őrzői vol. 3-ra, szóval nem lesz nagy kitérő számára, hogy Thor mellett is Űrlordként mókázzon, ráadásul a rajongók is nagyon kedvelik őt, szóval ezek alapján jól döntött a stúdió, hogy vele színesítette a produkciót.

A Thor: Love & Thunderben Chris Hemsworth és Natalie Portman mellett a Valkűrt alakító Tessa Thompson is visszatér, és azt pletykálják, hogy az egykori Batman, Christian Bale lesz a film főgonosza, ami elég izgalmasan hangzik, és már emiatt megéri megnéznünk a művet, amit jelen állás szerint januárban kezdenek el forgatni Ausztráliában.

Űrlord szerepében Chris Pratt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás