promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videó készült Berki Krisztiánról, amikor megtudja, hogy újra apa lesz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mazsi meglepte, Berki reakcióját pedig egy kamera is rögzítette.

A celebek általában kamerák előtt élik az életüket, így pedig a legtöbbször az életük legnagyobb pillanatairól is készülnek felvételek. A kozmikus szem mindent lát, mindent megmutat. Most éppen Berki Krisztián reakcióit élhetjük át, amikor megtudja, hogy újra apa lesz.

Berki Krisztián és Berki Mazsi az elmúlt időszakban amúgy a Maldív-szigeteken pihenték ki a fáradalmaikat. Nagyon sűrű volt ez elmúlt pár hónap a pár életében, a feltételezett büntetőfékezés-ügy, majd a Life TV-ből való távozás után top téma lett Magyarországon a pár élete. Szinte mindenki megszólalt az ügyben, Puzsér például többször is hevesen reagált a történtekre.

Berki is reagált többször a történtekre, például egy humoros posztban reflektált korunk egyik legsúlyosabb katasztrófájára, a Szuezi-csatornába szorult hajóra, miszerint ott is ő büntetőfékezett. De erre az ügyre közben egy egész média hack is épült, amelybe utóbb Korda György is belekerült.

Aztán érkezett a nagy bejelentés, hogy a párnak gyereke lesz. Most pedig megmutatták azt is, hogy történt a nagy bejelentés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás