promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztiánnak nagyon beszóltak, majd ő azonnal vissza is szólt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyes képeinél újra lehet kommentelni.

Berki Krisztián egy-két ügye tematizálta az elmúlt hónapban a magyar bulvármédiát, az állítólagos büntetőfékezés, illetve a Life TV-től való hirtelen távozása miatt rengeteg negatív kommentet kapott, épp ezért drasztikus lépésre szánta el magát, amelyet egy celeb csak nagyon ritkán tesz meg,

letiltatta a kommentelés lehetőségeket a képeinél.

Azonban az Instagramon képei ezek után is gyűltek, volt köztük sok szponzorált poszt is, többek között egy orosz túródesszertet is promózott, de kommentelni már nem lehetett. Pár napja pedig jött a bejelentés, hogy Mazisval elutaznak egy egzotikus helyre. Azt nem kötötték a rajongók orrára, hogy hova, Mazsi egy játék keretében invitálta az embereket, hogy tippeljék meg, éppen hol tartózkodnak.

Tegnap azonban lehullt a lepel, kiderült, hogy hol vannak.

Berki Krisztián Instagram oldalán pedig újra megjelent lehetőségként, hogy hozzá lehet szólni egyes képeihez. Sokan ezt azonnal ki is használták, az egyik hozzászóló így reflektált az elmúlt hónapok történéseire:

"Neked a pénzed óvja a kapcsolatodat!"

Majd jött Berkitől a riposzt:

"A pénzem és a tehetségem tartja biztonságban a családom. A jó Isten óvja és védelmez bennünket. Mi pedig jobban szeretjük egymást saját magunknál"

A legtöbb hozzászólás amúgy kellemes kikapcsolódást kíván a párnak.

Tudjátok, miért működik jól egy "elhagyta az országot" felütésű kattintásvadász cím Magyarországon? Alábbi cikkünkben elmagyaráztuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás