Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szomorú hírt kaptak A mi kis falunk rajongói

Szomorú hírt kaptak A mi kis falunk rajongói

Zene, Film & Kultúra

Szomorú hírt kaptak A mi kis falunk rajongói

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:18

Április 29-én véget ér A mi kis falunk ismétlése.

Az RTL Klub február 1-jén kezdte el sugározni A mi kis falunk ismétlését, amely minden hétköznap 21:05-től volt látható. Később ez annyiban módosult, hogy csak hétfőtől csütörtökig került adásba a Keresztanyu után, ugyanis elindult a Cápák között új évada, ami hétről-hétre egyre több nézőt vonz.

Senki sem gondolta volna, hogy A mi kis falunk ismétlései ennyire magas nézettségi számokat tudnak hozni az RTL-nek, de úgy tűnik, a sorozat rajongói mindig örömmel térnek vissza Pajkaszegre; ha új epizódot látnak, ha ismétlést.

Mára odáig jutott a történet, hogy A mi kis falunk ismétlései folyamatosan verik a TV2-n futó Exatlon Hungary-t, viszont ez nem sokáig marad így.

Április 29-én ugyanis képernyőre kerül újra a sorozat 5. évadának 3. része, és aztán véget ér A mi kis falunk ismétlésének korszaka az RTL Klubon. Mi több, április 30-án, pénteken a Keresztanyu, és vélhetően a Cápák között is kifut; helyükre pedig A Konyhafőnök új évada kerül, amiben végre Fördős Zé is saját csapatot kap.

Hogy aztán A Konyhafőnök mennyire tudja majd tartani a versenyt az Exatlon Hungary-vel, az csak május második hetének elején fog kiderülni.

Borítókép: RTL Klub