Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: Gelencsér Timi minek van a műsorban?

Exatlon Hungary: Gelencsér Timi minek van a műsorban?

Zene, Film & Kultúra

Exatlon Hungary: Gelencsér Timi minek van a műsorban?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Az Exatlon Hungary egyes nézői szerint Gelencsér Timi csak egy csinos pofika, akit csak a mellei miatt rakta bele a műsorba.

A napokban próbáltunk visszatérni az Exatlon Hungary adásairól készített beszámolókhoz, de továbbra is rengeteg levelet kapunk olvasóinktól, akik rendszeresen követik a műsort, és szeretnék megosztani másokkal a véleményeiket, észrevételeiket. Ezért most több olvasónk leveléből készítettünk egy csokrot, ami több témát is érint.

„Üdv. Észrevettem valamit az Exatlonba. Nos. Instagramon fent volt ahogy András és a többi bajnok fiú edzenek nyújtanak már a nemzeti mezben. Pont arról beszéltek hogy ők Vitkort küldték volna ki nem Csepelt. De ők honnan tudják hogy Csepelt küldték ki? Tán nem sunnyog ebbe is a szerkesztőség és megmondják a másik családnak már aznap hogy ki esett ki...péntek óta nem látták egymást. Azért érdekes.”

Az úriember még hétfő délután küldte ezt a levelet, miután látta a műsor Instagram-oldalán egy, az adásból kiragadott videót két Bajnok beszélgetéséről. Ebben Virág András azt mondta, hogy ő Kővári Viktort küldte volna ki. Bár a videóban nem hangzik el, hogy Bálint Csepelt küldte ki Marci ellen, ez nem jelenti azt, hogy a Bajnokok ne tudtak volna róla, hogy ki esett ki a Kihívóktól. Hiszen mint tudjuk, az Exatlon Hungary még mindig egy többségében megrendezett valóságshow.

Egy hölgy olvasónk az Instagram-oldalunkon küldött nekünk üzenetet, ő egy másik furcsaságról írt:

„Egy számomra furcsa dologról szeretnék beszélni. Ugyanis mint tudhatjuk Cservenák Csepelnek sajnos pénteken vége lett az exatlon! És a sérülése igaz nem most volt, de ezzel kapcsolatban foglalkoztat egy kérdés! Ugye Csepelnek egy szikla felszakította a lábát este amikor mindenki aludt! És a stáb nem tudom hogy ott volt-e akkor és ő vitte kórházba vagy nem tudom hogy került a kórházba ahol összevarrták a lábát, és amikor adásba adták azt a reggelt amikor Csepi nem volt az ágyába, a csapattársai állítólagosan nem tudtak a sérüléséről! De akkor hogy került Csepel orvoshoz?”

Csepel sérülésével kapcsolatban többen is írtak nekünk, illetve a közösségi oldalakon a nézői kommentek között is sokan dobták fel ezt a kérdést, hogy Csepel hogy került az orvoshoz. Ugyebár a Kihívók egyik reggel arra ébredtek a Táborban, hogy csapattársuk eltűnt. Majd később megjelent Csepel, aki elmondása szerint közelebbi barátságot kötött egy sziklával az éjjel, ami felszakította a lábát.

Mivel nincsenek telepített kamerák a műsorban, ezért nem tudni, hogy éjszaka mi történik a versenyzőkkel – azon kívül, hogy alaposan kipihenik magukat –, miután a stáb visszamegy a szállásra. A versenyzőknek látszólag nincsenek olyan kommunikációs eszközeik, amivel jelezni tudnának akár a stábnak, akár az orvosoknak, hogy baj történt a Táborban, vagy a Villában, de biztosan nincsenek ennyire magukra hagyva. Valószínűleg van mindkét csapatnál egy-egy olyan eszköz, amivel baj esetén jelezni tudnak. A másik lehetőség pedig az, hogy Csepel a koromsötétben, sérült lábbal elbicegett a ki tudja milyen messze található orvosi magánklinikától, és reggelre helyrerakták őt.

Következzen egy olyan levél, amit privát üzenetben kaptam egy olyan olvasónktól, aki a szerző neve alapján keresett meg engem Facebook-on. A fiatal hölgy a nemzetközi mérkőzésekkel kapcsolatban írta a következőket:

„Nagyon szeretem az Exatlont, de vannak dolgok, amik már az én szememet is szúrják. Leginkább a túlzott perverzió...az hogy csak a magyar Exatlonban hordanak a lányok p*csáig érő nadrágot, meg olyan felsőt, ami kiemeli a melleket. Érdekes módon se a mexikóiak, se a dominikaiak, se a törökök nem hordtak ilyen feszülős cicamaskarát, ők normálisan fel tudtak öltözni, de a magyaroknak muszáj még ebben is kitűnniük. De mondom ettől még szeretem a műsort!”

Nos, igen, ez is egy gyakran előforduló téma a rajongók körében: az öltözék. De a legtöbben csak Gelencsér Timi ruhakölteményeit szoktál emlegetni, illetve annak hiányosságait. Például a következő olvasónk is:

„...És a riportot készítő Timi öltözködési szokásai is érdekesek mert ez sport műsor nem a mellék állásának a forgatásán van hogy folyton mellvillantással álljon a küzdők elé és a nézők elé akik nem csak férfiakból állnak hanem Nők és Gyerekek is nézik. Palik feleségét sem zavarja a topless öltözéke? Ha még van felesége mert a gyakorláskor igen bizalmasan viselkedik Timi Lacival aki majdnem a Papája nem hogy apja lehetne. A többi ország exatlonja nem ilyen.”

Gelencsér Timivel kapcsolatban egyébként rengetegen írnak, mert egyszerűen nem értik, hogy mit keres a műsorban. Bár erre a kérdésre mi sem tudjuk a választ, és nagyon hálásak lennénk annak, aki esetleg fel tudna minket is világosítani arról, hogy az 1. évadban szereplő Timit mi értelme volt riporterként betenni a műsorba.

A nézők közül nagyon sokan kiemelik, hogy Timi nem riporternek való, mert egy normális kérdése sincsen, viszont az ő jelenlétével megvan az Exatlon Hungary napi kötelező dekoltázsvillantása. Persze azzal, hogy néha megszólaltat egy-egy versenyzőt, még tovább húzni tudják a műsor adásainak hosszúságát, ezáltal a TV2 több esélyt ad magának arra, hogy nézettségben ráverjen az RTL Klubra. Más kérdés, hogy ez nem sikerül nekik, mert egyre inkább zuhan az egykor népszerű műsor nézettsége.

Borítókép: NLC

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria