promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Gelencsér Timi minek van a műsorban?
Borítókép:  NLC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary egyes nézői szerint Gelencsér Timi csak egy csinos pofika, akit csak a mellei miatt rakta bele a műsorba.

A napokban próbáltunk visszatérni az Exatlon Hungary adásairól készített beszámolókhoz, de továbbra is rengeteg levelet kapunk olvasóinktól, akik rendszeresen követik a műsort, és szeretnék megosztani másokkal a véleményeiket, észrevételeiket. Ezért most több olvasónk leveléből készítettünk egy csokrot, ami több témát is érint.

„Üdv. Észrevettem valamit az Exatlonba. Nos. Instagramon fent volt ahogy András és a többi bajnok fiú edzenek nyújtanak már a nemzeti mezben. Pont arról beszéltek hogy ők Vitkort küldték volna ki nem Csepelt. De ők honnan tudják hogy Csepelt küldték ki? Tán nem sunnyog ebbe is a szerkesztőség és megmondják a másik családnak már aznap hogy ki esett ki...péntek óta nem látták egymást. Azért érdekes.”

Az úriember még hétfő délután küldte ezt a levelet, miután látta a műsor Instagram-oldalán egy, az adásból kiragadott videót két Bajnok beszélgetéséről. Ebben Virág András azt mondta, hogy ő Kővári Viktort küldte volna ki. Bár a videóban nem hangzik el, hogy Bálint Csepelt küldte ki Marci ellen, ez nem jelenti azt, hogy a Bajnokok ne tudtak volna róla, hogy ki esett ki a Kihívóktól. Hiszen mint tudjuk, az Exatlon Hungary még mindig egy többségében megrendezett valóságshow.

Egy hölgy olvasónk az Instagram-oldalunkon küldött nekünk üzenetet, ő egy másik furcsaságról írt:

„Egy számomra furcsa dologról szeretnék beszélni. Ugyanis mint tudhatjuk Cservenák Csepelnek sajnos pénteken vége lett az exatlon! És a sérülése igaz nem most volt, de ezzel kapcsolatban foglalkoztat egy kérdés! Ugye Csepelnek egy szikla felszakította a lábát este amikor mindenki aludt! És a stáb nem tudom hogy ott volt-e akkor és ő vitte kórházba vagy nem tudom hogy került a kórházba ahol összevarrták a lábát, és amikor adásba adták azt a reggelt amikor Csepi nem volt az ágyába, a csapattársai állítólagosan nem tudtak a sérüléséről! De akkor hogy került Csepel orvoshoz?”

Csepel sérülésével kapcsolatban többen is írtak nekünk, illetve a közösségi oldalakon a nézői kommentek között is sokan dobták fel ezt a kérdést, hogy Csepel hogy került az orvoshoz. Ugyebár a Kihívók egyik reggel arra ébredtek a Táborban, hogy csapattársuk eltűnt. Majd később megjelent Csepel, aki elmondása szerint közelebbi barátságot kötött egy sziklával az éjjel, ami felszakította a lábát.

Mivel nincsenek telepített kamerák a műsorban, ezért nem tudni, hogy éjszaka mi történik a versenyzőkkel – azon kívül, hogy alaposan kipihenik magukat –, miután a stáb visszamegy a szállásra. A versenyzőknek látszólag nincsenek olyan kommunikációs eszközeik, amivel jelezni tudnának akár a stábnak, akár az orvosoknak, hogy baj történt a Táborban, vagy a Villában, de biztosan nincsenek ennyire magukra hagyva. Valószínűleg van mindkét csapatnál egy-egy olyan eszköz, amivel baj esetén jelezni tudnak. A másik lehetőség pedig az, hogy Csepel a koromsötétben, sérült lábbal elbicegett a ki tudja milyen messze található orvosi magánklinikától, és reggelre helyrerakták őt.

Következzen egy olyan levél, amit privát üzenetben kaptam egy olyan olvasónktól, aki a szerző neve alapján keresett meg engem Facebook-on. A fiatal hölgy a nemzetközi mérkőzésekkel kapcsolatban írta a következőket:

„Nagyon szeretem az Exatlont, de vannak dolgok, amik már az én szememet is szúrják. Leginkább a túlzott perverzió...az hogy csak a magyar Exatlonban hordanak a lányok p*csáig érő nadrágot, meg olyan felsőt, ami kiemeli a melleket. Érdekes módon se a mexikóiak, se a dominikaiak, se a törökök nem hordtak ilyen feszülős cicamaskarát, ők normálisan fel tudtak öltözni, de a magyaroknak muszáj még ebben is kitűnniük. De mondom ettől még szeretem a műsort!”

Nos, igen, ez is egy gyakran előforduló téma a rajongók körében: az öltözék. De a legtöbben csak Gelencsér Timi ruhakölteményeit szoktál emlegetni, illetve annak hiányosságait. Például a következő olvasónk is:

„...És a riportot készítő Timi öltözködési szokásai is érdekesek mert ez sport műsor nem a mellék állásának a forgatásán van hogy folyton mellvillantással álljon a küzdők elé és a nézők elé akik nem csak férfiakból állnak hanem Nők és Gyerekek is nézik. Palik feleségét sem zavarja a topless öltözéke? Ha még van felesége mert a gyakorláskor igen bizalmasan viselkedik Timi Lacival aki majdnem a Papája nem hogy apja lehetne. A többi ország exatlonja nem ilyen.”

Gelencsér Timivel kapcsolatban egyébként rengetegen írnak, mert egyszerűen nem értik, hogy mit keres a műsorban. Bár erre a kérdésre mi sem tudjuk a választ, és nagyon hálásak lennénk annak, aki esetleg fel tudna minket is világosítani arról, hogy az 1. évadban szereplő Timit mi értelme volt riporterként betenni a műsorba.

A nézők közül nagyon sokan kiemelik, hogy Timi nem riporternek való, mert egy normális kérdése sincsen, viszont az ő jelenlétével megvan az Exatlon Hungary napi kötelező dekoltázsvillantása. Persze azzal, hogy néha megszólaltat egy-egy versenyzőt, még tovább húzni tudják a műsor adásainak hosszúságát, ezáltal a TV2 több esélyt ad magának arra, hogy nézettségben ráverjen az RTL Klubra. Más kérdés, hogy ez nem sikerül nekik, mert egyre inkább zuhan az egykor népszerű műsor nézettsége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás