promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elrabolták a földönkívüliek Elon musk barátnőjét? Fura fotót osztott meg a nő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Musk barátnője most éppen borzolja a kedélyeket.

Nem titok, hogy Elon Musk szeretne minél közelebb kerülni a legfelsőbb szférákhoz, és még azokon túlra is el szeretne jutni. Nem véletlen tehát a rengeteg űrprogram, amiben a Tesla vezére is jelentékenyen részt vállal. Ő hisz valami felsőségben, elsősorban a tudományban, de úgy gondolja, hogy az ufók létezését sem lehet kizárni, tett olyan nyilatkozatot, hogy simán meglehet,

hogy az egyiptomi piramisokat földönkívüliek építették. Erre az egyiptomiak azért furcsán néztek, és egy csúcsrégész, akit a tévéből mi is ismerhetünk, Zavi Hawass alaposan nekiment Musk Twitter-üzenetének, és meginvitálta egy látogatásra hazájába, hogy egy kicsit ismerkedjen meg a legújabb régészeti kutatások eredményeivel.

A Tesla és SpaceX császárának amúgy az első fejlesztéseses próbálkozásában is voltak űrlények, a Blastar nevű videójátékban az emberek idegen lények ellen harcoltak.

De Elon azért tesz olyan kissé nagyképűnek tűnő nyilatkozatokat is, hogy ha léteznének ufók, ő már biztosan tudna a létezésükről.

Ki más? Ha nem ő?

Ezek után pedig már egyenes volt az út, hogy olyan barátnőt válasszon maga mellé, akinek hasonlóan kozmikus gondolatai vannak, és valószínűleg nem lepődne meg azon, ha egy kerti sütögetés közepette űrlények állítanának be a házukba,

mondván, jöttünk egy kicsit csacsogni a világmindenségről meg mindenről.

Szóval az Instagramon Grimes művésznévre hallgató nő, polgárni nevén Claire Elise Boucher nagyon furcsa, földönkívüli karcolásokkal rajzoltatta tele a hátát, mintha elrabolták volna, és némi kínvallatás után hazaengedték volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás