promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkeztek az igazi Pindúr pandúrok: íme az első hivatalos kép az élőszereplős változatról
Borítókép:  Pindúr pandúrok / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már ezerrel készül az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozat a CW megbízásából, amiben megismerhetjük a huszonéves, kiégett Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát.

Nagyon meglepődtek a Pindúr pandúrok című animációs sorozat rajongói, mikor a CW nevű amerikai televíziós csatorna bejelentette, hogy érkezik belőle egy élőszereplős változat, amiben egykori hőseink már huszonévesek, felnőttek és nagyon elegük van mindenből. Már ennyi is elég ahhoz, hogy rájöjjünk, teljesen új megközelítést kap a cuki kis szuperhősökről szóló alkotás, aminek már a főszereplői is megvannak.

Az Oscar-díjas Diablo Cody (Juno) által készített Powerpuff című szériában A SHIELD ügynökei sztárja, Chloe Bennet alakítja Sziporkát, Dove Cameron Puszedlit, Yana Perrault pedig Csuporka bőrébe bújik, míg Plutónium Professzort a Dokik című sorozatból ismert Donald Faison kelti életre.

Jelenleg is tart a forgatás, ennek örömére a CW megmutatta a világnak, hogyan is fognak kinézni a színésznők a Pindúr pandúrok felnőtt, valós változataiként, de az még nem derül ki, hogy pontosan mikor láthatjuk az alkotást. Az biztos, hogy rengeteg embert érdekel a végeredmény, ami jó eséllyel vagy zseniális, vagy szörnyűséges lesz.

Itt lehet megnézni a Pindúr pandúrok három főszereplőjét:

Itt pedig a stábot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás