promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élőszereplős Pindúr pandúrok készül, de nem úgy, ahogy gondolnád
Borítókép:  People
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Craig McCracken népszerű szuperhős kislányai, a Pindúr pandúrok visszatérnek egy élőszereplős változatban, de már nem úgy, ahogy azt a rajzfimsorozatban megszokhattuk.

Ha fel kellene sorolni néhány régi rajzfilmsorozatot, amit annak idején a Cartoon Network-ön sugároztak, a megkérdezettek 90%-a biztos, hogy megemlítené a Pindúr pandúrokat is. Sziporka, Puszedli, és Csuporka teljesen beleolvadtak azoknak a gyerekeknek a mindennapjaiba, akik az ezredforduló környékén születtek.

Az 1998 és 2005 között, nagy sikerrel futott széria összesen 78 epizódot élt meg, aztán 2016-ban Utónium professzor teremtményei visszatértek a képernyőre kicsit modernebb technikával felturbózva, és egy negyedik taggal kiegészülve.

Valahol várható volt, hogy egyszer a Pindúr pandúrok is kapnak egy élőszereplős feldolgozást, de a Variety információi szerint a CW Television Network egy olyan adaptáción dolgozik, amiben a szuperhős kislányok már a húszas éveikben járnak, és nehezményezik, hogy az egész gyermekkorukat feláldozták a hősködés és a bűnüldözés oltárán. Aztán történik valami, ami miatt a világnak most még nagyobb szüksége lesz a Pindúr pandúrokra, mint eddig bármikor, éppen ezért Sziporka, Puszedli, és Csuporka újra összeállnak, hogy felvegyék a harcot a gonosszal.

Az még egyelőre nem derült ki, hogy mikor érkezhet a sorozat, de az már biztos, hogy a forgatókönyvet Heather Regnier (Veronica Mars, Az Álmosvölgy legendája), és Diablo Cody (Juno, Pszichoanyu) fogják írni, a producerek pedig Sarah Schecter (Pán), David Madden (A Dumbo hadművelet), és Greg Berlanti lesznek. Utóbbival kapcsolatban sokaknak az Arrowverzum, vagyis A zöld íjász univerzuma ugrik be, szóval még az sem kizárt, hogy az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatnak lesz egy kis DC-s hangulata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás