promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élőszereplős Addams Family-sorozatot csinál Tim Burton, de érdekes csavarral
Borítókép:  A régi filmadaptációban látható Wednesday szerepében Christina Ricci / via slashfilm.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy miről fog szólni Tim Burton várva várt Addams Family-sorozata, ami egyenesen a Netflixre érkezik.

Tim Burton a világ egyik legstílusosabb, legikonikusabb rendezője, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint például a Batman, Ollókezű Edward, Charlie és a csokigyár vagy a Beetlejuice. Az utóbbi években sajnos nem igazán sikerült maradandót alkotnia – bár a 2019-es Dombó-feldolgozása kifejezetten kellemes volt –, de most úgy látszik, hogy végre talált egy olyan projektet, ami tökéletesen illik hozzá.

Tim Burton fogja rendezni az élőszereplős Addams Family-sorozatot, amiben a család gonoszkodó kislánya, Wednesday lesz a főszereplő, és elvileg arról szól, hogy a már serdülő, iskolás „hősünknek” muszáj megoldania egy múltbéli, természetfeletti rejtélyt, ami miatt szörnyű halálesetek történnek a városban – miközben meg kell küzdenie a felnőtté válás nehézségeivel, és az egyre erősödő telekinetikus képességeivel is.

Az biztos, hogy izgalmasan hangzik, hiszen ez egy egészen érdekes csavar, és bőven van benne potenciál, de ez a történet valahogy nem igazán illik az Addams Family-hez. Talán pontosan ezért lett a széria címe egyszerűen Wednesday, hogy ezzel is érzékeltessék, ez kicsit másabb lesz, mint az eddigiek. Az még nem derült ki, hogy mikor érkezik Tim Burton 8 részes alkotása, de az biztos, hogy a Netflixen fogják bemutatni.

Igaz, hogy még a főszereplőket sem jelentették be, de a rajongók már tudják, hogy kiket látnának szívesen benne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás