Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lucy Liu már hivatalosan is egy istennő

Lucy Liu már hivatalosan is egy istennő

Zene, Film & Kultúra

Lucy Liu már hivatalosan is egy istennő

Zene, Film & Kultúra

BV 17:36

Isteni gonosztevőként tér ugyanis vissza a vászonra Lucy Liu a Shazam! második részében. A Charlie angyalainak sztárja csatlakozott a DC univerzumhoz a Shazam: Az Istenek haragja című film egyik gonosztevőjeként, Kalüpszóként.

Liu a 2019-es Shazam! című, nagyszabású szuperhősfilm csapatával fog dolgozni, köztük Zachary Levivel, aki a névadó szuperhőst, Shazamot alakítja, valamint Asher Angellel, aki a férfi tizenéves alteregóját, Billy Batsont játsza.


Zachary Levi. Forrás: Profimedia

Liu Kalipszója a Helen Mirren által eljátszott karakter, Hespera húga lesz a vásznon. Mindketten Atlasz görög titánnak a lányait alakítják, aki Shazam hatalmának egyik forrása.

A történet szerint ugyanis a szuperhős Atlasz állóképességét, Zeusz erejét, Herkules kitartását, Salamon bölcsességét, Merkúr sebességét és Achilles bátorságát is birtokolja.


Lucy Liu. Forrás: Profimedia

A görög mitológia szerint a titánok Gaiának és Uranosznak (a föld és az ég isteneinek) első tizenkét gyermeke, vagyis az istenek második nemzedéke. 

A Shazam: Az istenek haragja (Shazam! Fury of the Gods) című film a tervek szerint 2023. június 2-án jelenik meg a mozikban.

Borítókép: Profimedia