promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub egy különleges videót tett közzé az Apatigrishez, amit érdemes megnézni
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar költészet napja alkalmából az RTL Klub egy igazán különleges videót tett közzé az Apatigrishez.

1964 óta, vagyis idén 57 éve tartjuk a magyar költészet ünnepét, minden évben április 11-én, József Attila születésnapján. Ebből az alkalomból állítottunk össze egy érdekes kvízt, ami a legtanultabbak számára is új információkkal szolgálhat.

 

Az RTL Klub is készült erre a jeles napra, mégpedig egy különleges extra videóval, amit népszerű heti sorozatukhoz, az Apatigrishez készítettek. A videóban a sorozat főszereplőjét alakító Scherer Péter szavalja el William Blake A tigris című versét Kosztolányi Dezső fordításában.

Vasárnap este már a hetedik epizóddal folytatódik az Apatigris 2. évada, amiben Péter titkos viszonyt folytat Glóriával. Szandra gyötrő lelkiismeretfurdalással küzd, és szeretné jóvá tenni a történteket, de csak egyre jobban belekeveredik az ügybe. Menekülésképpen az anyjához költözik. Míg Laura és Gábor között folyamatos a feszültség, addig Nóri egyre közelebb kerül Gáborhoz. Vivi szakmai konferenciára utazik Dénessel, és az este folyamán a férfi meglepő ajánlatot tesz neki.

Az aktuális részhez tartozó előzetest alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás