promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fel a szívekkel - megérkezett Ákos legújabb dala
Borítókép:  Ákos offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ákos a karanténban sem pihent, ami alatt átesett a koronavíruson is.

Ákos a vlogjában számolt be arról, hogy túl van a koronavíruson, és hat hetébe telt, hogy magára tudjon találni. Ahogyan fogalmazott, gazdagodott pár fulladásos halálközeli élménnyel, amit senkinek se kíván.

A Kossuth-díjas énekes a karantén alatt sem pihent: feldogozta például a Beatrice Jerikó című szerzeményét is, ami Nagy Feró 75. születésnapján megjelenő, a munkássága előtt tisztelgő albumra készült.

A dupla platinalemezes Idősziget lemez óta az énekes most először ad ki új szerzeményt. A Fel a szívekkel egy szebb jövő reményét vetíti elénk. A szöveget Ákos írta, míg a zenét Lepés Gábornak köszönhetjük. A szólógitárt a nagy visszatérő, Madarász Gábor vette a kezébe, hogy színesítse a dalt.

A fel a szívekkel EP-jén szerepel a Fel a szívekkel két változata, a Csend leszek stúdió- és koncertverziója, ráadásként pedig három remix a friss szerzeményhez. Érdekesség, hogy ezek közül kettőt a Bonanza Banzai egykori szintetizátorosa, Menczel Gábor jegyez, a harmadik átgondolás pedig Lepés Gábor, azaz Lepe nevéhez fűződik.

Természetesen Ákosnak is hiányoznak a fellépések, valamint a közönség, de optimistán áll a dolgokhoz: 2021 decemberében szeretnének egy szokásos év végi Aréna-koncertet tartani, persze minden a járványon múlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás