promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő minden idők legdurvább gyilkosa a Columbo-sorozatban a rajongók szerint, talán kicsit meglepő a döntés
Borítókép:  Profimedia.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ő volt a rajongók szerint a legkíméletlenebb gyilkos.

A Columbo-sorozat sohasem arról volt híres, hogy az erőszak nyílt ábrázolásának teret adjon, ezek a dolgok csak amolyan kis mellékszálak voltak, természetesen az egész sztori ezekre épült, de mégis a főszál a nyomozás volt, az, ahogyan Peter Falk szépen lassan szembesíti tettével a gyilkost, ahogy szépen lassan totálisan lebontja róla az ártatlanság palástját. Mindez persze elképesztő fifikás formában volt előadva, és jó volt látni,

ahogy a pénzes és nagyképű tettesek lassan észreveszik, hogy a tehetetlenek az általuk lenézett, bohókásnak tartott ember ellen, mivel tudjuk, hogy tökéletes gyilkosság nincs.

A sorozat azért néha többet mutatott meg a megszokottnál, és tényleg voltak elképesztő hidegvérű tettesek is. A legnagyobb Columbo-rajongó oldal, a Columbophile szavazása alapján minden idők legkegyetlenebb gyilkosa

Dr. Barry Mayfield volt, aki a Gyilkosság a műtőasztalon című epizódban vette magára az ördög szerepét, és elképesztő ámokfutásba kezdett egy kis tudományos féltékenység miatt. És nem is akármilyen gyilkosságot hajtott végre.

Talán ez az a rész, ahol az ember a végén egy pillanatra tényleg elhiszi, hogy Columbo elbukik egy rendkívül bicskanyitogató stílusú gyilkossal szemben, aztán jön a nagy pillanat, és az epikus vég:

A lista második helyén a Személycsere című rész kettőséletű profija, Nelson Brenner, míg a harmadik helyen A főnyeremény halál című epizód gyilkosa.

Nektek melyik rész volt az, amelyben a gyilkos bukása óriási endorfint szabadított fel a szervezetetekben? A cikkhez tartozó Facebook-poszt alatt IDE kattintva várjuk a hozzászólásaitokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás