Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Trónok harca színdarab készül a Broadwayre

Trónok harca színdarab készül a Broadwayre

Zene, Film & Kultúra

Trónok harca színdarab készül a Broadwayre

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:37

A színpadi művet George R.R. Martin írja, és az anyasorozat eseményei előtt pár évvel fog játszódni.

Színpadi művet ír a Trónok harca regényfolyamából George R.R. Martin. A látványos előadást a New York-i Broadway-n, a londoni West Enden és Ausztráliában fogják bemutatni - tudta meg a The Hollywood Reporter.

A színmű producerei Simon Painter and Tim Lawson lesznek együttműködve a Kilburn Live céggel. A történet feldolgozásán Martin együtt dolgozik Duncan MacMillan színműíróval és Dominic Cooke színházigazgatóval. A stáb célja, hogy 2023-ban bemutassák az első előadást.

A produkciónak van egy különleges eleme, amely hatalmas vonzerőt jelenthet a rajongók számára: bár a regényből készült tévésorozat 2019. évi vége óta több előzménysorozaton is dolgoznak már, ez lesz az első alkalom, hogy a Trónok harca kedvenc karakterei közül jó néhányan visszatérnek.

A darab Westeros történetének egy sarkalatos időszakában játszódik, a 10 napig tartó harrenhali nagy lovagi játékon, amely 16 évvel a Trónok harca cselekményei előtt zajlott.

Bár ez a színdarab nem biztos, hogy minden Trónok harca-rajongóhoz el fog jutni, de már javában készül a House of the Dragon című előzménysorozat, ami már 2022-ben megérkezik az HBO-ra.

Borítókép: Wallpaper Cave