promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pierce Brosnan és Helen Mirren DC-filmekben kaptak szerepet
Borítókép:  popsugar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Helen Mirren a Shazam folytatásához, míg Pierce Brosnan a Black Adam-hez adja a nevét és a tehetségét.

Rövid időn belül két váratlan, ám rendkívül örömteli bejelentés is érkezett a DC háza tájáról. A 2023-ra betervezett Shazam: Fury of the Gods főgonoszának szerepére nem kisebb színésznőt szerződtettek le, mint az Oscar-díjas Helen Mirren-t.

Hespera, aki a görög mitológiában a titánok leszármazottjaként ismert Atlasz lánya, komoly ellenfele lesz Billy Batsonnak, aki ugyancsak kapott egy keveset az égboltot a vállán tartó óriásból.

Csak emlékeztetőül, miből is áll össze a Shazam: Salamon bölcsessége, Héraklész ereje, Atlasz kitartása, Zeusz hatalma, Achilleusz bátorsága, és Merkúr gyorsasága. Ez mind megtalálható a DC-szuperhősben.

Bár biztosra vehetjük, hogy Helen Mirren profi munkát fog végezni Hesperaként, a rajongók még mindig azt várják, hogy Shazam Black Adammel csapjon össze. Erre azonban még nagyon sokat kell várni, hiszen a Dwayne Johnson által megformált karakter először saját filmet kap.

Ezzel kapcsolatban érkezett egy másik örömteli hír, ugyanis kiderült, hogy a korábbi 007-es ügynök, Pierce Brosnan is csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához, és nem kisebb szereplő bőrébe bújhat, mint Doctor Fate.

Kent Nelson karaktere először az 1940 májusában megjelent More Fun Comics 55. számában tűnt fel, mint az archeológus, aki egy Nabu nevű varázsló sírjában bukkant rá a Helmet of Fate nevű sisakra. Emiatt pedig különleges képességekre tett szert.

Dwayne Johnson a Twitter-oldalán reagált a hírre:

úgy fogalmazott, hatalmas öröm számára, hogy Pierce Brosnannel együtt egy ilyen tehetséges, diverz szereplőgárdával dolgozhat a Black Adam-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás