Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Luca: a Pixar kétéltű gyerekekről csinált mesét - előzetes

Luca: a Pixar kétéltű gyerekekről csinált mesét - előzetes

Zene, Film & Kultúra

Luca: a Pixar kétéltű gyerekekről csinált mesét - előzetes

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:54

Júniusban érkezik a Pixar új alkotása, a Luca, aminek két főszereplője olyan gyerekek, akik ugyanúgy megélnek a szárazföldön, mint a tengerben.

Bár a Pixar egyik tavalyi produkciója, az Előre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a Lelki ismeretek már annál inkább hozta a stúdiótól elvárt minőséget és szintet. Utóbbinak a forgatókönyvét Mike Jones jegyezte, aki az idén júniusban érkező Luca szkriptjét is írta.

Az olasz riviérán játszódó animációs film két olyan fiúról szól, akik látszólag teljesen hétköznapi gyerekek, de amint víz éri őket, átváltoznak egy sellőhöz hasonló teremtménnyé.

Hasonló koncepciót már láthattunk a Disney-től, mégpedig a H2O - Egy vízcsepp elég című Disney-csatornás sorozatban, csak ott három kamasz lány volt a főszereplő.

Hogy a Luca főszereplői is valamilyen varázslat által változnak át habgyermekké, mikor vízbe mennek, vagy eleve ilyen kétéltűnek születtek, az az alábbi előzetesből nem derül ki, de igen érdekes filmnek ígérkezik, és reméljük, hogy a Pixar ezúttal is egy remekművel vagy egy szerethető, aranyos mesével rukkol elő.

Borítókép: Disney