promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lawrence csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz, de nem Mystique-ként
Borítókép:  Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Lawrence eddig az X-men filmek Mystique-jét alakította, de a Marvel Moziverzum egy másik szerepet tartogat számára.

A Marvel Stúdió még tavaly decemberben jelentette be, hogy az MCU-hoz tartozó Pókember-trilógia rendezője, Jon Watts fogja elkészíteni az új Fantasztikus Négyes-filmet, amiről eddig semmiféle információ nem szivárgott ki, és egyelőre azt sem tudni, mikor tervezik bemutatni.

Mind ez idáig a főszereplők kilétéről sem lehetett hallani még csak pletykákat sem, de a Daily Mail nemrég arról adott hírt, hogy Jennifer Lawrence alakíthatja Sue Storm-ot, vagyis a Láthatatlant a produkcióban.

Az Oscar-díjas színésznőtől nem állnak távol a szuperhősfilmek, hiszen négy X-men filmben játszotta Mystique-t. Bár azt nem erősítette meg senki, hogy csatlakozik a Fantasztikus Négyes szereplőgárdájához, ettől függetlenül nagy esély van arra, hogy a Marvel Moziverzumban térjen vissza, mint Mystique, hiszen nemrég Evan Peters, aki az X-men filmek Higanyszálaként lett ismert, felbukkant az MCU 4. fázisához tartozó WandaVision című sorozatban.

Ezzel a Marvel elültette annak a pletykának a magját, hogy Kevin Feige-ék az egykori 20th Century Fox által készített X-menek új generációjának jövőjét az MCU-ban képzeli el. Ez azt jelentené, hogy Peters-en kívül James McAvoy is visszatérne később Charles Xavierként, és Michael Fassbender is Magnetóként.

De ha mindez nem is valósulna meg, abban biztosak vagyunk, hogy Jennifer Lawrence a Fantasztikus Négyesben is remekelne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás