promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették a Marvel új főgonoszát, kaptunk előzeteseket, és sok más meglepetést
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney bejelentett 10 Marvel sorozatot, előzetest kaptunk a Lokihoz, a WandaVision-hoz és a Falcon and the Winder Soldier-hez, emellett kiderült, Thanos után ki lesz az új főgonosz. De mindezek mellett sok más is kiderült a Marvel-univerzum jövőjét illetően.

A csütörtök éjjel megtartott Disney Investor Day-en rengeteg bejelentés érkezett a cégbirodalomtól. Kiderült, milyen streaminges jövőt terveznek a Star Warsnak a következő években, és bizony akadnak meglepetések. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk minden információt, ami a messzi-messzi galaxisból érkezett, ezek között megemlítjük a soron következő mozifilmet is, amit nem akárki rendez majd. Annyit elárulunk, hogy nem Rian Johnson, és Taika Waititi.

Az alábbiakban a Marvel Stúdió területét értintő bejelentésekről olvashattok.

WandaVision

Vadonatúj előzetes érkezett a január 15-én debütáló WandaVision című sorozathoz, ami az első Marvel-széria lesz a Disney+-on. Ez a sorozat szorosan fog kapcsolódni a Pókember 3. részéhez és a Doctor Strange 2-höz, mégpedig a Multiverzum miatt. Éppen ezért mindenképpen érdemes lesz követni a WandaVision-t, ha érteni akarjuk a jövőbeni Marvel-filmeket. A Wandát alakító Elizabeth Olsen a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában is szerepelni fog; a film 2022. március 25-én érkezik a mozikba.

Falcon and the Winter Soldier

Március 19-én debütál a Disney+-on a Sólyom és a Tél katonája című sorozat, ami ugyancsak a Bosszúállók: Végjáték után fog játszódni. Ebben viszont láthatjuk majd Daniel Brühl-t, mint Zémó Bárót. A színész korábban az Amerika kapitány: Polgárháború-ban szerepelt. A Falcon and the Winter Soldier-hez egy előzetes is érkezett, amit alább nézhettek meg.

Loki

2021 májusában érkezik a Loki című sorozat, aminek cselekménye ott fog kezdődni, mikor a Csínytevés Istene a Végjátékban megszökik a Tesseracttal. Az előzetes szerint Loki az alternatív idősávban a TVA, vagyis a különböző idősíkokat figyelő szervezet rabjává válik, amit az ősz hajú és bajuszos Owen Wilson vezet. A képsorok egy elég eszement, de Loki karakteréhez abszolút passzoló, izgalmas sorozatot ígérnek. Az előzetest alább nézhetitek meg.

A Galaxis Őrzői is megkapják a karácsonyi különkiadásukat

A Star Wars után a Galaxis Őrzői is megkapják a maguk Holiday Special-jét, amit a mozifilmeket is dirigáló James Gunn fog írni és rendezni. Emellett érkezik egy I am Groot című, rövid epizódokból álló sorozat is, aminek főszereplője a közönségkedvenc Baby Groot lesz.

Christian Bale és az új Marvel-főgonosz

Az már korábban megerősítést nyert, hogy Christian Bale lesz a Thor: Szerelem és mennydörgés negatív karaktere, de mind ez idáig nem lehetett tudni, pontosan kit fog alakítani. Mint kiderült, az Oscar-díjas színész Gorr-t, az Istenölőt fogja játszani, aki egy elég izgalmas és erős antihős a Marvelnél. Emellett kiderült az is, hogy Thanos után ki lesz az új főgonosz. Kand, a hódító A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben fog debütálni, és Jonathan Majors fogja alakítani.

Sok más meglepetés a Marvel jövőjéről

  • 2021 nyarán debütál a WHAT IF...? című animációs sorozat;
  • Ms. Marvel is feltűnik majd a Marvel kapitány 2. részében;
  • Tatiana Maslany fogja alakítani Jennifer Walters, vagyis She-Hulkot a róla szóló sorozatban, amiben Mark Ruffalo is szerepelni fog;
  • Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn lesz a főszereplője a Nick Fury-ról és a Skullokról szóló Secret Invasionnak;
  • Don Cheadle is megkapja a saját sorozatát Hadigépként; ez lesz az Armor Wars, amiben teljesül Tony Stark legnagyobb félelme.

A nagy Négyes hazatér!

Végül, de nem utolsó sorban bejelentették az új Fantasztikus Négyes érkezését, amit a Pókember: Hazatérés, és a Pókember: Idegenben című filmeket is rendező Jon Watts fog készíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás