Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási változás lesz az Exatlon Hungaryben, ami sokakat felháborít majd

Óriási változás lesz az Exatlon Hungaryben, ami sokakat felháborít majd

Zene, Film & Kultúra

Óriási változás lesz az Exatlon Hungaryben, ami sokakat felháborít majd

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:14

A műsor lelkes nézői emiatt már korábban is kiakadtak, most pedig újra megtörténik az Exatlon Hungaryben; ráadásul Palik László is fokozza majd a meglepetéseket.

Egyre csak fogyatkoznak az Exatlon Hungary versenyzői, amiből az ember azt gondolná, hogy szépen lassan haladunk a 3. évad fináléja felé, és hamarosan kiderül, ki lesz az idei szezon legjobb női-, és legjobb férfi játékosa.

Most már biztos, hogy erre még jó pár hetet, sőt hónapot is várnunk kell, ugyanis újabb feltöltés lesz a műsorban. Ez azt jelenti, hogy megint új versenyzők érkeznek az Exatlon Hungarybe.

Emiatt már korábban is felháborodtak a műsor egyes nézői, hiszen, bár megszokott az ilyen feltöltés az Exatlonban, mégis igazságtalanságnak tartják, hogy míg valaki egészen a műsor elejétől fogva kint van Dominikán, van, aki csak pár hétre ugrik be újoncként, tele energiával és erővel, így szerintük nagyobb esély van arra, hogy közülük nyerje meg valaki a versenyt. Mondjuk a kettőnek semmi köze egymáshoz, és néhány lázongó rajongó miatt biztos nem fogják megváltoztatni a műsor szabályait sem.

Ha pedig mindez nem lenne elég meglepetés, Palik László még egy bejelentéssel is fokozza majd mindezt a hétfő esti adásban, amitől tátva marad az exatlonisták szája.

Borítókép: TV2