promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változás lesz az Exatlon Hungaryben, ami sokakat felháborít majd
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsor lelkes nézői emiatt már korábban is kiakadtak, most pedig újra megtörténik az Exatlon Hungaryben; ráadásul Palik László is fokozza majd a meglepetéseket.

Egyre csak fogyatkoznak az Exatlon Hungary versenyzői, amiből az ember azt gondolná, hogy szépen lassan haladunk a 3. évad fináléja felé, és hamarosan kiderül, ki lesz az idei szezon legjobb női-, és legjobb férfi játékosa.

Most már biztos, hogy erre még jó pár hetet, sőt hónapot is várnunk kell, ugyanis újabb feltöltés lesz a műsorban. Ez azt jelenti, hogy megint új versenyzők érkeznek az Exatlon Hungarybe.

Emiatt már korábban is felháborodtak a műsor egyes nézői, hiszen, bár megszokott az ilyen feltöltés az Exatlonban, mégis igazságtalanságnak tartják, hogy míg valaki egészen a műsor elejétől fogva kint van Dominikán, van, aki csak pár hétre ugrik be újoncként, tele energiával és erővel, így szerintük nagyobb esély van arra, hogy közülük nyerje meg valaki a versenyt. Mondjuk a kettőnek semmi köze egymáshoz, és néhány lázongó rajongó miatt biztos nem fogják megváltoztatni a műsor szabályait sem.

Ha pedig mindez nem lenne elég meglepetés, Palik László még egy bejelentéssel is fokozza majd mindezt a hétfő esti adásban, amitől tátva marad az exatlonisták szája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás