promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Ace Ventura folytatása, de Jim Carrey helyett az X-Men-filmek sztárjával?
Borítókép:  Ace Ventura szerepében Jim Carrey / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Carrey fantasztikus, és utánozhatatlan alakítást nyújtott az Ace Ventura-filmekben, de most mégis úgy tűnik, hogy át kell adnia a stafétabotot egy fiatal titánnak.

1994-ben ismerhette meg a világ Ace Venturát, az állati nyomozót, aki Jim Carrey lehengerlően idióta alakításának köszönhetően a filmtörténelem egyik legikonikusabb alakja lett. Egy évvel később jött egy hasonlóan őrült folytatás, majd 2009-ben Ace Ventura fia kapott egy saját, Jim Carrey-mentes alkotást, amit manapság is minden idők egyik legrosszabb filmjeként emlegetnek. Nos, úgy látszik, hogy Hollywood nem tanult ebből a hibából, akármilyen nagy is volt.

Az a hír járja, hogy jön az Ace Ventura 3, amiben sajnos az utóbbi évek pletykáival ellentétben mégsem szerepelne Jim Carrey, de cserébe Evan Peters (X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Amerikai Horror Story) alakítaná benne a felnőtt fiát, aki szintén bensőséges kapcsolatot ápol az állatokkal.

Igaz, hogy az X-Men-filmekben már láthattuk remekelni Evan Peterst, de még nem mutatta meg, milyen lenne gumiarcú bohócként. Bár mivel egy tehetséges színészről van szó, így simán elképzelhető, hogy jól állna neki a szerep, az viszont rettenetesen aggasztó, hogy Jim Carrey nélkül akarják megcsinálni az Ace Ventura várva várt folytatását. Nélküle nincs értelme az egésznek, és ezt a fent említett 2009-es förmedvény bizonyítja a legjobban, szóval teljesen érthetetlen az egész.

Mindenesetre reménykedhetünk abban, hogy legalább egy rövid ideig, de láthatjuk az alkotásban Jim Carrey-t, Evan Peters pedig fel tud nőni a feladathoz, hiszen rengetegen imádják Ace Venturát, ezért megérdemlünk végre egy méltó folytatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás