promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey utálja a folytatást, mégis elkészülhet az Ace Ventura 3. része
Borítókép:  We Got This Covered
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A híresztelések szerint Jim Carrey szívesen visszatérne az Ace Ventura folytatásában.

1994 volt az áttörés éve Jim Carrey pályafutásában. A gumiarcú színész ebben az évben három olyan filmben is szerepelt, amelyek nemcsak bevételi szempontból voltak sikeresek, de Carrey-t is szupersztárrá tették. Ez volt A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó.

Utóbbi esetében a Warner Bros. szinte azonnal bele akart vágni a folytatásba, és bár Jim Carrey az elején ódzkodott tőle, végül mégis elvállalta. Az Ace Ventura 2-ért a színész 15 millió dollárt kapott, emellett beleszólási joga volt hozzá, hogy ki üljön a rendezői székbe. Mivel a Dumb és Dumber-t dirigáló Farrelly testvérek nem vállalták, a választás az elsőfilmes Tom DeCerchio-ra esett.

A projekt elé nagyon sok akadály és probléma gördült, ami miatt Carrey annyira megutálta az Ace Ventura 2-t, hogy emiatt sokáig nem is vállalt folytatásokat. Egyedül a Dumb és Dumber kettyóval tett kivételt, amit 2014-ben mutattak be. Bár a színész szívesen visszatérne ikonikus karaktereinek bőrébe, mint például Stanley Ipkissébe is. Ezzel kapcsolatban már írtunk mi is, nem kizárt, hogy a Warner Bros. elkészítheti A maszk folytatását, ami az eredeti 1994-es film második része lenne, vagyis figyelmen kívül hagyja a A maszk fia alcímet viselő, hitvány próbálkozást.

 

Ha hihetünk a We Got This Covered információinak, akkor hamarosan az Ace Ventura is megkaphatja a harmadik részét, és annak ellenére, hogy az 1995-ös második rész forgatása nem volt feszültség-, és problémamentes,

Jim Carrey újra eljátszaná az állati nyomozót. Ezt már több interjúban is közölte az elmúlt évek során.

Nyilván a pletykákat óvatosan kell kezelni, de ha azt nézzük, hogy ez az információ egy olyan forrástól származik,

aki korábban Bill Murray visszatérését is kikotyogta a Zombieland 2. kapcsán, nyugodtan vehetjük félhivatalosnak a hírt.

Ennek ellenére azért várjuk meg a Warner Bros. vagy Jim Carrey bejelentését.

A színészt legközelebb a Sonic, a sündisznó című filmben láthatjuk, mint a címszereplő nemezisét. Mivel Sonic eredeti, élőszereplős megformálása nem nyerte el a rajongók tetszését, a Paramount Pictures elcsúsztatta a premiert, és a karakter újradizájnolását kérte. Az eredményt látva azt kell mondjam, hogy megérte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás