promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a srác még csak 20 éves, de úgy dobol, hogy eldobod az agyad – videó
Borítókép:  Ádám Donát / Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha kicsit kutatunk az interneten elképesztő tehetségekre bukkanhatunk. Így tettünk mi is, és a kutatásunk nem maradt jutalom nélkül. 

Nem is húzzuk tovább, be is mutatjuk nektek Ádám Donátot, aki dobos videóival keltette fel a figyelmünket. A mindössze 20 éves srác ugyanis úgy veri a bőröket, mint ahogyan azt kevesen. Nem véletlen tehát, hogy a szemtelenül fiatal tehetség már most olyan zenekarokban és előadókkal játszhat,

mint a Brains, Saya Noé, vagy a most elképesztő népszerűségnek örvendő Dzsúdló. 

Tegyük hozzá, hogy mindez nem a szerencse műve. Kicsit kutakodtunk és rengeteg korábbi felvételt is találtunk a zenészről, így jól látható, hogy kőkemény munkájának köszönheti ezeket az eredményeket. Gyakorolt, videókat készített, és tudomásunkra jutott, hogy évek óta dobtanárhoz jár. Nem is akárkihez, Doni a mind országosan, mind pedig nemzetközi szinte ismert Markó Ádám tanítványa. 

A fiatal dobos már közel 1500 feliratkozóval büszkélkedhet YouTube csatornáján, reméljük ezután a cikk után mégtöbben csatlakoznak a rajongói közé. Na, de mutatjuk is a legfrissebb videóját, a dal ismerős lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás