promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent az MTV EMA-győztes Dzsúdló legújabb száma: Para
Borítókép:  Dzsúdló offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dzsúdló közben megköszönte a hatalmas rajongótáborának a díjat.

Nem olyan rég rendezték meg az MTV EMA-gálát, ahol Magyarország és Palvin Barbi helyett inkább a Little Mix volt a főszereplő, de állítólag jövőre már tényleg nálunk tarthatják meg az átadót, ha addig sikerül visszaszorítani a járványt. Hazánk idei MTV EMA-győztese Dzsódló lett.

„Másfél év alatt sikerült egy olyan tábort magam mögé szedni, akik megnyerték nekem az MTV EMA – Legjobb hazai előadó díját, és ezért borzasztóan hálás vagyok. Ugyanitt, ha ilyen rövid idő alatt ilyen para dolgok történnek, akkor készüljünk fel, mert együtt szanaszét szedünk mindent!”

– köszönte meg a támogatást az előadó.

Közben Para címmel megjelent Dzsúdló legújabb dala, ami szexuálisan túlfűtött lett, de mégis éretten teszi ezt. A klip forgatására nem is találhattak volna jobb helyet egy sztriptízbárnál.

„A dal a szexualitásról, lányokról szól, és fontosnak tartottam, hogy ez a klipben is explicit jelenjen meg. Közben azt is szerettem volna éreztetni, hogy amiről beszélek, az abszolút nem követendő, hanem egy fájdalmas ügy – ezért is kapott egy véresebb, szétfolyósabb képet a videó”

– mondta Dzsúdló a vizuális origáról.

Az előadó ezzel zárja a 2020-as évet, és most egy kis pihenőre vonul. Úgy érzi, hogy kihozta magából a maximumot, így rákészül 2021-re, ahol rengeteg izgalmas projekt várható tőle. Dzsúdló szerint ezek bizony megérnek egy tiszta lapot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás