promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas hír jött az Álarcos énekesről
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kolosi Péter az Álarcos énekes jövőjéről, és a 3. évadról beszélt.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese nemrég a SorozatWiki-nek adott interjút, amiben értékelte a 2020-as esztendőt, és a csatorna idei műsorairól beszélt. Mint kiderült, jóval hamarabb érkezik például az Apatigris 2. évada, hiszen már rég leforgatták az epizódokat.

Kolosi Péter a hatalmas sikernek örvendő Álarcos énekes 2. évadáról is beszélt; elárulta, hogy miért nem örültek annak, hogy ilyen hamar vissza kell hozniuk a showműsort:

„Nagyon sokszor fordul elő, hogy egy ilyen műsornál a második évad nem hoz akkora sikert, mint az első, de azért nézett marad. Nem örültünk neki, hogy ilyen gyorsan visszahozzuk a formátumot. Az Álarcos énekes szempontjából ez nem volt olyan jó, de utólag is azt gondoljuk, hogy az X-Faktor helyett ez volt a legjobb megoldás. Azzal pedig nincs problémánk, hogy nem mindig ez volt a legnézettebb vasárnap esti program, csak tizennégyből tizenegyszer. Ez kizárólag azt jelzi, hogy ősszel erősebb volt a verseny.”

Természetesen a műsor rajongói nem bánták, hogy már ősszel folytatódott az Álarcos énekes, és amióta véget ért a 2. évad, azóta várják a harmadikat. Akik viszont abban reménykedtek, hogy már tavasszal új jelmezekkel tér vissza a műsor, azoknak most csalódniuk kell.

„Elárulhatom, hogy idén tavasszal nem tervezünk a műsorral, nem fogunk minden félévben egy új Álarcos énekes évadot készíteni”

– fogalmazott Kolosi Péter, aki egyúttal megnyugtatott mindenkit, hogy mivel nagyon sikeres produkcióról van szó, még vissza fog térni az RTL Klubra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás