promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarabb jön az Apatigris 2. évada, mint gondoltuk
Borítókép:  www.istvanbielik.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter beszélt az Apatigris 2. évadáról, és arról, hogy mikor debütál az RTL Klubon.

A SorozatWiki egy interjút készített Kolosi Péterrel, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével, amiben egyebek között arról beszélt, hogy annak idején miért döntöttek úgy, hogy például az Apatigrisnek és a Tanár 3. évadának is csak az első részét adták le a TV-ben, majd a többi digitálisan vált elérhetővé.

„Azt a döntést, hogy tavasszal a tévéképernyőn nem láthatják a nézők ezt a két sorozatot, a koronavírus és a vírus akkor még pontosan nem is látható következményei miatt kellett meghozzuk. Ha pedig már így alakult, az élet adta lehetőségből próbáltunk előnyt kovácsolni. Szerettük volna látni, hogy miként reagálnak a nézők arra, hogy ezek a sorozatok először digitálisan tekinthetők meg. Ez valóban egy újdonság volt, ilyet korábban nagy műsoroknál még nem csináltunk. Azért mutattuk be az első epizódókat az RTL Klubon, hogy sokan tudják, hogy ezek elindultak és utána keressék az RTL Most+-on. Azért is volt ez érdekes tapasztalás a számunkra, mert a két műsor egy lényeges dologban eltér egymástól: az egyik egy teljesen új széria, a másik egy régebb óta látható, nagyon sikeres sorozat. Végül azt láttuk, hogy sokan keresték az új epizódokat digitálisan is és így ezt sikeres kísérletnek értékeltük”

– fogalmazott Kolosi, aki hozzátette, hogy mind A Tanár 4. évadát, mind az Apatigris 2. évadát már jóval korábban leforgatták.

Bár a Scherer Péter főszereplésével készült széria nem igen hozott magas számokat, ennek ellenére mindenképpen berendelték volna a 2. évadát.

„Nem hiszem, hogy egy sorozat nézettségét aszerint kéne megítélni, hogy egy nagy showműsor ellen tud-e nyerni. A mi kis falunk a kivétel, de ez nem lehet elvárás minden heti fikciós tartalom esetében, ugyanis ilyen produkció 5-10 évente egyszer születik. Az Apatigrist nem csak az első rész RTL Klubos eredményei miatt rendeltük meg, hanem a digitális adatok is bizonyították, hogy nagy érdeklődés van rá. Biztos vagyok benne, hogy a 2. évad nézettsége ezt igazolni is fogja”

Kolosi Péter a SorozatWiki-nek elárulta, hogy az Apatigris 2. évada már február 28-án debütál az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás