promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith összefog a John Wick rendezőjével, hogy csináljanak nekünk egy igazán tökös akciófilmet
Borítókép:  Will Smith / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith lesz a Fast & Loose című izgalmasnak ígérkező akciófilm főszereplője, amit a John Wicket is készítő David Leitch fog rendezni.

Will Smith már szinte az összes létező műfajban bizonyított, de talán még egyszer sem láthattuk igazán kemény akcióhősként, aki vágatlan, hosszú jelenetekben, precízen és könyörtelenül képes kiiktatni azokat, akik az útjába állnak. Manapság leginkább a John Wick-szériára jellemző ez, így a világsztár most hozott egy rendkívül okos döntést, és összeállt az első rész egyik rendezőjével, hogy a segítségével ő is Keanu Reeves nyomdokaiba lépjen, és megmutassa a világnak: vele aztán tényleg nem érdemes szórakozni.

A David Leitch (Deadpool 2, Halálos iramban: Hobbs & Shaw, John Wick) által rendezett Fast & Loose című, kőkeménynek ígérkező akciófilmben Will Smith egy olyan nagymenő bűnözőt alakít, aki egy támadás következtében elveszíti az emlékezetét, és próbál rájönni, hogy ki is ő valójában. Viszont minden megváltozik, mikor kiderül, hogy kettős életet élt, hiszen beépült CIA-ügynökként is tevékenykedett, csak azt nem tudja, hogy melyik az igazi énje, és melyik az álca.

A forgatókönyvet Jon és Erich Hoeber (Meg – Az őscápa, RED) írják, és David Leitch munkásságából kiindulva felkészülhetünk pár igazán tökös közelharci, illetve lövöldözős jelenetre, így Will Smith egészen új löketet adhat a karrierjének.

Azt még nem árulták el, hogy mikor jön a Fast & Loose, mert most szinte minden érintett elfoglalt – David Leitch Brad Pittel csinál egy vonatos akciófilmet; Will Smith egy rabszolgáról szóló drámán dolgozik; Jon és Erich Hoeber pedig a Meg – Az őscápa folytatásán ügyködnek –, de az biztos, hogy ilyen alkotók mellett azon lesz a stúdió, hogy a közönség minél hamarabb láthassa a következő évek egyik legjobbjának ígérkező akciófilmjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás