promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön Will Smith és Kevin Hart közös vígjátéka, amiben egymás idegeire mennek
Borítókép:  Will Smith és Kevin Hart / AFP / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A klasszikusnak nevezhető John Hughes-komédia feldolgozásában Will Smith és Kevin Hart lépnek Steve Martin és John Candy helyére.

Két igazi hollywoodi nagyágyú fog össze, hogy elhozzák nekünk az egyik alap vígjáték, a Repülők, vonatok, automobilok remake-jét, hiszen John Hughes 1987-ben bemutatott alkotása ugyanúgy a korszak legnépszerűbb komikusait hozta össze egy filmbe, mint ahogy most is tervezik. Igaz, hogy a Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis főszereplésével készült Terhes társaság is nagyjából pontosan ennek felelt meg, de most egy igazi feldolgozásról van szó.

Will Smith és a Jumanji-szériából ismert Kevin Hart lesznek a film főszereplői, ami arról szól, hogy egy férfi haza szeretni jutni hálaadásra, de a rossz idő miatt törlik a repülőjáratát, így máshogy kell megoldania. Balszerencséjére vele tart egy rettenetesen idegesítő, de közben szerethető útitárs is, mivel ő is pont arra megy, így együtt talán sikerül megoldaniuk a problémát – de persze eljön a káosz.

A SlashFilm cikke alapján a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet egyik alkotója, Aeysha Carr írja majd az új változat forgatókönyvét, és jó eséllyel Will Smith majd Steve Martin karakterét fogja eljátszani, Kevin Hart pedig John Candy szerepében lesz látható, de az is lehet, hogy felcserélik őket, mivel azzal talán jobban meglepnék a közönséget – hiszen elég ritkán láthatjuk a Bad Boys sztárját idióta szerepben.

Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik az alkotás, de jó eséllyel egy friss, modernebb címet adnak neki, és úgy két-három éven belül már láthatjuk is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás