promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván kiütötték Will Smith fogait, vagy mégsem? – videó
Borítókép:  Jason Derulo és Will Smith / instagram.com/willsmith (via movieweb.com)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Derulo elég keményen állt bosszút azért, amiért Will Smith a múltkor rendesen pofára ejtette – persze csak poénból.

A Bad Boys és a Legenda vagyok világsztárja, Will Smith mostanában nagyon aktív a közösségi médiában, hiszen folyamatosan osztja a szórakoztató tartalmakat, amik között akad pár elég érdekes darab is. Legutóbb például úgy csinált, mintha kapucnis pulcsikat válogatna, de az lett a vége, hogy véletlenül rávágta a pultra a „Talk Dirty” előadóját, Jason Derulot.

Úgy látszik, hogy a két híresség elég jó kapcsolatot ápol manapság, hiszen sűrűn összejárnak, most pedig nyomtak egy kis virtuális golfot, aminek nem lett jó vége, ugyanis Jason Derulo látszólag nem direkt, de azért keményen odacsapott golfütővel Will Smith szájára – annyira, hogy a színész szó szerint ki is köpte a fogát.

Természetesen csak egy ügyesen elkészített poénvideóról van szó, ami tényleg elég hihető lett, hiszen még a kiesett fogat is jól szemügyre vehetjük, majd Will Smith is mondhatni rémisztő arcot vág, miközben nézi a fogatlan száját – közvetlenül a hirtelen jött bosszú előtt.

Itt lehet megnézni a vicces kis alkotást:

Utána persze már szent volt a béke, amit ez a kép is bizonyít:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás