Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lady Gaga is csatlakozott Brad Pitt bérgyilkosos szuperprodukciójához

Lady Gaga is csatlakozott Brad Pitt bérgyilkosos szuperprodukciójához

Zene, Film & Kultúra

Lady Gaga is csatlakozott Brad Pitt bérgyilkosos szuperprodukciójához

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Elképesztő szereplőgárdát hozott össze a John Wick rendezője, hiszen kiderült, hogy Brad Pitt mellett Lady Gaga is szerepelni fog a következő évek egyik legizgalmasabbnak ígérkező alkotásában.

Lady Gaga igaz, hogy főként popsztárként ismert, de 2018-ban a Csillag születik című filmnek köszönhetően megtudtuk, hogy remek színésznő, ráadásul még Oscar-díjra is jelölték az alakításáért. Hamarosan a Maurizio Gucci életéről szóló alkotásban láthatjuk őt Al Pacino és Robert De Niro mellett, de már most megtalálta a következő projektjét, ami valószínűleg tele lesz akcióval.

Lady Gaga is elvállalt egy szerepet a David Leitch (John Wick, Deadpool 2, Halálos iramban: Hobbs és Shaw) által rendezett Bullet Train című Brad Pitt-filmben, ami egy olyan gyorsvonaton játszódik, ami tele van könyörtelen bérgyilkosokkal, akik nem is sejtik, hogy mindannyiukban van valami közös.

Az alkotás Kotaro Isaka Maria Beetle című könyvén alapul, és ezek alapján nagyon izgalmas lesz, ráadásul Lady Gaga és Brad Pitt mellett Joey King (Démonok között), Aaron Taylor-Johnson (Ha/Ver), Brian Tyree Henry (Gyerekjáték), Zazie Beets (Joker) és többek között Michael Shannon (Az acélember) is feltűnnek majd a filmben.

Mivel David Leitch mestere a harci jeleneteknek, így biztosak lehetünk benne, hogy kapunk pár igazán látványos összecsapást, ilyen színészek mellett pedig egyenesen kihagyhatatlan lesz a Bullet Train, amit elvileg jelenleg is forgatnak, így jó eséllyel jövőre már láthatjuk is.

Borítókép: Lady Gaga és Brad Pitt / AFP / Promotions.hu