promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián hatalmas bejelentése egyenesen letaglózta az embereket
Borítókép:  Berki Krisztián / via femina.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián komoly dolgot osztott meg a közönséggel, aminek sokan fognak örülni, de bőven lesznek olyanok is, akik elszomorodnak tőle.

Akármennyire is megosztó személyiségnek számít Berki Krisztián, az ember néha egyszerűen képtelen nem rá figyelni, annyira határozott fellépése van, még akkor is, ha éppenséggel olyan dolgot mond, vagy csinál, amivel rengeteg embert kiakaszttöbbek között a Life TV-n látható Brékinges műsorvezetőtársait is. A híresség most hatalmas bejelentést tett, ami valószínűleg elég vegyes fogadtatásban fog részesülni.

„Sokan kérdezték, hogy hány évig szerződtem a Life TV-hez. Most el kell, hogy mondjam, hogy örök + 1 éves szerződésem van itt a Life TV-n, úgyhogy a Bréking második évada elindult, visszatértünk. A műsorvezetők maradtak, a véleményvezérek viszont változtak”

– árulta el Berki Krisztián, ezzel pedig megerősítette, hogy továbbra is a tévézni fog, akár akarjuk, akár nem.

Az is kiderült, hogy február 1-től tér vissza a rengeteg emlékezetes pillanatot produkáló Bréking, úgyhogy érdemes a nézőknek minden hétköznap 22:00-kor a Life TV-re kapcsolniuk, ha továbbra is kíváncsiak Berki Krisztián és a többiek érdekes, és sokszor egészen botrányos diskurzusaira – vagy csak meg akarják nézni, hogy a kigyúrt sztár éppen kinek szól be a legmeghökkentőbb módon.

Itt lehet megtekinteni Berki Krisztián bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás