promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kiakadtak az emberek Berki Krisztiánra és feleségére
Borítókép:  Femina/Rátkai Márk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián és felesége, Mazsi a 2020-as Glamour-gálára olyan ruhát vett fel, ami finoman szólva is nemtetszést váltott ki az emberekből.

A Várkert Bazárban tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Glamour Women of The Year díjátadót. Az eseményen az olvasók szavazatai alapján hét kategóriában díjazták (az év énekesnője, színésznője, sportolója, divattervezője, vállalkozója, lakberendezője, illetve az év hősnője) hazánk kiemelkedő nőit. A rendezvényt természetesen a megszokottnál szigorúbb szabályok szerint tartották meg – kötelező volt a maszkviselés és biztonságos távolság megtartása.

Az eseményen részt vett Berki Krisztián és felesége Mazsi is, akik szőrmekabátot viseltek.

„Sebezhetőségünk, a fedetlen, retusálatlan igazi “énünk” megmutatása az egyetlen esélyünk a boldogságra..... minden másra ott a “MasterCard” .....Én azt mondom: “merjétek megmutatni, kockáztassatok....” “én mindig is kockáztattam.... az élet bármely területén.... ezáltal pedig mindig nyerek" – írta Instagram-oldalán Berki.

Az emberek többsége indulatos módon nyilvánított véleményt:

  • „Undorító, gusztustalan hányadékok vagytok”.
  • „A következő eseményre azt vegyétek fel, ami a pofátokon van! Elég vastag hozzá mindkettőtöknek!”
  • „Jó volt tetemekben parádézni? Igénytelen feltörekvő senkik! Be se engedtem volna ebben őket! Mazsolkán meg rajtamaradt a nagyanyja kopott hálóinge.”
  • „Te berki... a helyedben felköpnék, és aláállnék az asszonyoddal együtt! Hogy is mondtad? »Én az állatoknak segítek!« A jó Isten mentsen meg mindenkit ilyen alapon a te segítségedtől! Hányinger...”

Szóval ilyen, és ehhez hasonló hozzászólások vannak a kép alatt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás