promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián miatt viharzott ki a műsorvezető társa a stúdióból – videó
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folyik az élet a LifeTV-n, ahol Berki Krisztián és Szabó Dóra balhéztak össze elég keményen.

Talán a LifeTV egyik legjobb döntése volt, hogy Berki Krisztiánt és Szabó Dórát egymás mellé tették műsorvezetőként a Bréking című adásban. Nem olyanok ők, mint Liptai Claudia és Havas Henrik párosa anno, hanem tényleg komolyan egymásnak is mennek, ha kell. Egy témához eleve különböző szemszögekből tudnak hozzászólni, miközben a néző marha jól szórakozik.

Amikor ők ülnek egymás mellett, akkor biztosan nem száraz a műsor. Múltkor azonban Szabó Dóránál igazán elszakadt a cérna, amikor az volt a téma, hogy veszélyes, ártalmas-e a gyerekekre, ha szüleik az életük minden pillanatát megosztják a közösségi oldalakon.

Ez eléggé felkapott téma mostanában, de nem igazán ebből alakult ki a nagyobb balhé, hanem attól a ponttól, amikor Szabó Dóra feltette a műsorvezető társának a kérdést:

„Szerinted helyes, hogy ennyit szerepelteted a gyereked?”

Aztán Berki rögtön visszavágott a maga módján:

„Honnan a francból tudnád mi a helyes, ha nincs gyereked?”

Utána nehezen érthető az egész, mert egyfolytában egymás szavába vágott a két műsorvezető, de azért Dóra próbált reagálni:

„Attól, hogy nekem nincs gyerekem, még lehet véleményem. Amúgy te honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem egyébként? Ez az a szint, Krisztián, ameddig nem megyünk el egy beszélgetésben. Ennyire bunkó nem lehetsz valakivel, akiről nem tudod, milyen háttérországa van a témával kapcsolatban”.

Mint kiderült Krisztián és Dóra sem műbalhézott, utóbbi pedig megsértődve el is hagyta a stúdiót, persze miután a társa megmutatta neki, merre van a kijárat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás