Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Izgalmas polihisztor A DAL 2021-ben!

Izgalmas polihisztor A DAL 2021-ben!

Zene, Film & Kultúra

Izgalmas polihisztor A DAL 2021-ben!

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián - 2021.01.18. 07:37

Manapság egyre több előadóról derül ki, hogy az éneklés mellett más művészeti ágakban is jeleskednek, de mi van akkor, ha egy olyan karakterről beszélünk, aki korábban táncosként, színészként és operaénekesként is ért el sikereket és csak most kezd a popzene felé kacsintgatni? 

Ennek fogunk utána járni A DAL 2021-be is bejutó Galda Levente pályafutását vizsgálva. Levente a Nemzetiségi Színházi Szövetség tagja, a szlovák-magyar kulturális értékek örzője, több kiváló folklór dal előadója,

értékmentő misszióval és komoly küldetéstudattal rendelkező énekes. 

Levente dala az Eredő, mely már hallható a rádiókban, az X-Faktor korábbi énekesével, Szekér Gergővel közös szerzeménye, egy ízig-vérig folklóros popsláger, az előadó első könnyűzenei kalandozása. Ha szimpatikussá vált neked Levi, nincs más dolgod mint január végén szurkolni Levinek a DAL 2021 című műsorban. Levi dalát hamarosan a YouTube-on is elérhetitek majd. Addig is a MédiaKlikk oldalán fülelhettek rá!

Az MTVA a dalválasztó műsor mellett már lázasan készül az idei Petőfi Zenei Díjátadóra is. A hagyományokkal ellentétben ezúttal nem nyáron, hanem néhány nap múlva, január 23-án került megrendezésre a gála. Ha érdekel, hogy idén ki kapja meg az életműdíjat, a következő cikkünket ajánljuk.

Borítókép: Galda Levente / Sajtófotó