Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rettenetes hírt kapott az Exatlon Hungary egyik versenyzője

Rettenetes hírt kapott az Exatlon Hungary egyik versenyzője

Zene, Film & Kultúra

Rettenetes hírt kapott az Exatlon Hungary egyik versenyzője

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2021.01.15. 10:50

Nem elég, hogy Nagy Daninak ki kellett hagynia az Exatlon Hungary Végjátékát a sérülése miatt, most még egy rettenetes hírt is közöltek vele.

A Kihívóknak minden erejüket össze kellett szednie a csütörtöki Végjátékra, hiszen Nagy Dani sérülése miatt újra emberhátrányba kerültek.

Mindkét csapat azért küzdött most, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne közülük essen ki valaki a versenyből. Bár mind a Bajnokok, mind a Kihívók nagyon összeszedettek és összetartóak voltak az egész játék során, a pirosak 10:4-re verték meg a kékeket.

Ezek után Palik László elárulta, hogy a Kihívóknál Balogh Ricsi volt a legrosszabb statisztikájú férfi versenyző, így ő már biztos párbajozni kényszerül. Hogy ki lesz az ellenfele, azt pedig a lesérült Nagy Daninak kell majd eldöntenie. Mindeközben Danit megvizsgálta egy orvos, és annyit tudott mondani, hogy nincs jó állapotban a versenyző lába. Mankókra támaszkodva tért vissza a villába, és egyelőre hatalmas kérdés, hogy tudja-e egyáltalán folytatni a versenyt, vagy el kell hagynia Dominikát.

Csapattársai elmondták Daninak, hogy kikaptak a Kihívókkal szemben, egyúttal közölték vele azt a rettenetes hírt is, hogy neki kell kiválasztania Ricsi ellenfelét a párbajban. Hogy mindezekre hogy reagált Dani, azt az alábbi videóban nézhetitek meg.

Borítókép: TV2