promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetnek a Deadpool rajongók: a Marvel főnöke elképesztő dolgot árult el a folytatásról
Borítókép:  Deadpool / via screenrant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ryan Reynolds által alakított Deadpool visszatér, ráadásul mostmár hivatalosan is a Bosszúállók-féle Marvel univerzumhoz fog tartozni – és ez még semmi!

2016-ban hatalmasat robbant a Deadpool című film, ugyanis teljes mértékben kilógott a jól megszokott, családbarát szuperhősös alkotások közül a rengeteg vérrel, erőszakkal, káromkodással, meg persze az elvetemült poénokkal. Ryan Reynolds kasszasikere rengeteg rajongót szerzett az utóbbi években, akik már izgatottan várják a harmadik részt, aminek a közönség legnagyobb örömére nemrég jelentették be hivatalosan is az érkezését.

Természetesen Ryan Reynolds is visszatér, viszont sokan aggódnak amiatt, hogy a Disney égisze alatt épülő MCU-hoz való csatlakozás után a stúdió nem engedi meg, hogy a Deadpool 3 is 18+-os legyen. Most a Marvel fejese, Kevin Feige nyugtatta meg a nézőket, ugyanis elárulta, hogy a színész bevonásával együtt csinálják a folytatás forgatókönyvét, ami bizony rendesen korhatáros lesz, mint az eddigi részek.

Az még kérdéses, hogyan fogják összehozni a mocskosszájú Deadpoolt mondjuk a Bosszúállókkal, hiszen mostantól egy világba kerülnek, de egyelőre örüljünk annak, hogy sokak kedvence nem fogja meghazudtolni önmagát, és pontosan olyan lesz, mint amilyennek szeretjük.

Kevin Feige arról is beszélt, hogy idén biztosan nem kezdik el a forgatást, hiszen Ryan Reynolds egy igazán elfoglalt ember. A világsztárnak azért szerencsére még így is volt ideje egy kicsit poénkodni, ugyanis azt írta a hírhez, hogy igazából a Pókember 1-2-t mutatta meg a Disney-nek, csak azt hazudta, hogy azok a Deadpool-filmek voltak, illetve azt is megjegyezte, hogy ezek után az lesz az első dolga, hogy megkeresse az embert, aki megölte Bambi anyját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás