promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemutatjuk a gyönyörű magyar dobos lányt, akinek videójától le fog esni az állad
Borítókép:  Bebi
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elmúlt években számtalan külföldi - és hazai zenész és előadó futott be szép karriert a legnagyobb videómegosztó portálon. Nyilván mára már senkinek nem kell ecsetelni, hogy az internet adta lehetőségek mekkora lehetőséget adnak a szárnybontogató tálentumoknak, de a legnagyobb nevek se véletlen részesítik a Youtube-ot előnyben. 

Nemrég találtunk rá Ferenczi Bettinára, akin azonnal megakadt a szemünk, hiszen amellett, hogy roppant szimpatikus fiatal, egy ízig-vérig női dobos, amelyből valljuk be, nem túl sokan mozognak hazánkban sem. 

A napjainkban már Budapesten élő - és oktató hölgy, Szombathely mellett, Ostffyasszonyfán nevelkedett, ráadásul édesapja is dobos, így már egészen fiatal korában belecsöppent a zenei életbe. Tehetségére korán felfigyeltek, hiszen előbb vas megyei feltörekvő bandákban ütötte a bőröket, majd országosan ismert előadók és zenekarok figyelmét is felkeltette,

így került be Tolvai Reni csaj zenekarába is.

A DrumLine országos tehetségkutató versenyen pedig az előkelő harmadik helyen végzett, mondanunk sem kell, természetesen legjobb női dobosként. 

Bebi a Youtube-on is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a Beyoncé medley videóját közel 10 ezren tekintették meg. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás