promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavágysz a gyerekkorodba? Akkor ez a zene neked szól! – klippremier
Borítókép:  Dirty Slippers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendetlen Gyerek címmel érkezett meg 2021 egyik első magyar videoklipje, a Dirty Slippers zenekartól. A csapat elmondása szerint komoly szintlépésre készül a Vársz valahol című új nagylemezével, hiszen a debütáló kisfilm mind témájában, mind képi világában eltér a korábbi alkotásaiktól. 

A Rendetlen gyerek úgy repít vissza mindannyiunkat az idilli gyermekkorba, hogy könnyeket csalva a szemünkbe érezzük, pontosan így történt velünk is egykor. 

A videót, Ritók-Filip Áron rendezte, aki 2014 óta a Dirty Slippers, mondhatni „házi rendezője". A klip ezúttal sokkal sötétebb és komolyabb hangvételű lett, mint az ezt megelőző produkciók, és a téma miatt éppen ettől lesz hiteles. Ugyanakkor nem csak a képi világ, a zene is változott. Igaz, hogy ezúttal is a brit George Shilling felelt a hangzásért, azonban a producer képes volt arra, hogy a korábbiaktól eltérő érzést váltson ki a hallgatókból, pusztán a hangszereléssel.

Lobó-Szalóky Lázár frontember elsőként a Promotions.hu-nak árult el részleteket: 

„Ez az első videoklipünk, amelyben egyedül szerepelek. Nem mondok el nagy titkot, ha azt állítom, hogy a Rendetlen Gyerek az eddigi munkásságunk legszemélyesebb dala, egy lelki kitárulkozás, ezért igyekeztünk a képi világgal tökéletesen a dal mondanivalóját fókuszba helyezni. Egykori gyermekszobámban írtam, ugyanazzal a lelkesedéssel, mint anno a legelső dalomat. Így amikor a videoklip forgatási helyszínén gondolkodtam, eszembe jutott, hogy a gyulai Erkel Művelődési Központban álltam először színpadon, mindössze hat évesen. Csodálatos érzéseket hozott elő belőlem ezért a forgatás, hiszen Gyulán indult el a pályafutásom, és rengeteg fantasztikus élmény után visszatérhettem oda, ahol minden elkezdődött"

– mondta el az énekes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás