promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúzik Mr. Bean, Rowan Atkinson többé nem vállalja a szerepet?
Borítókép:  Mr. Bean szerepében Rowan Atkinson / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes hírt közölt Rowan Atkinson, ugyanis kiderült, hogy valószínűleg nem láthatjuk többé Mr. Beanként, és azt is elárulta, hogy miért.

Rowan Atkinson 1990-ben mutatta be a nagyközönségnek Mr. Beant, a rosszindulatú, önző, de rendkívül mókás karaktert, akit már szinte mindenki ismer a bolygón, ráadásul egy sikeres tévésorozat mellett két saját mozifilmben is szerepelt.

A színész 2012-ben nyugdíjba küldte az ikonikus karaktert, de 2016-ban már azt állította, hogy sose tenne ilyet, most viszont úgy néz ki, hogy a csiki-csuki után végül meghozta a döntését, aminek biztos, hogy nem fognak örülni a rajongók, hiszen elég elszomorító, amit Rowan Atkinson Mr. Beannel kapcsolatban mondott.

„Nem igazán élvezem eljátszani őt. A felelősség súlya nem kellemes. Stresszes és kimerítő, már nagyon várom a végét”

árulta el a világsztár.

Ezek alapján valószínűleg búcsúzhatunk Mr. Beantől, hiszen ha ennyire nem szereti megtestesíteni őt Rowan Atkinson, akkor valószínűleg nem fog már visszatérni, akármennyire is kíváncsiak lennének rá a nézők – bár esetleg egy animációs mesében még simán kölcsönözheti neki a hangját, hiszen az nem lehet annyira megterhelő számára.

Rowan Atkinson arról is beszélt, hogy a másik régi, ismert figurája, a Fekete Vipera sem kap folytatást, hiszen úgy érzi, hogy manapság már nem lehetne megismételni a műsor mögött álló energiát. Johnny English jövőjéről nem igazán esett szó, így még van miben reménykedniük a színész kedvelőinek.

Itt megnézhetünk egy kis ízelítőt Mr. Beanből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás