promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire jól ismered Mr. Bean-t?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mr. Bean-es kvízünkben letesztelheted, hogy mennyire ismered jól Rowan Atkinson legendás figuráját. Vigyázz, egészen részletekbe menő kérdésekkel is találkozni fogsz!

Mr. Bean egy megkerülhetetlen figura, egy legendás karakter, egy jelenség, akit Rowan Atkinsonnak köszönhetően ismert meg és szeretett meg az egész világ. A karakter először egy angol televíziós sorozatban tűnt fel, ami 1990 és 1995 között futott elképesztő sikerrel.

1997-ben aztán megkapta első mozifilmjét, a Bean – Az igazi katasztrófafilmet, amiben Mr. Bean Amerikába megy, hogy az Angol Nemzeti Galériát képviselje egy híres amerikai festmény bemutatóján.

A következő mozifilm tíz évvel később készült el, ez volt a Mr. Bean nyaral, amiben a karakter egy utazást nyer. Azonban az út egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt ő előre eltervezte, ráadásul a Cannes-i Filmfesztiválon is tiszteletét teszi.

A mostani kvízünk témája Mr. Bean, amiben bárki letesztelheti, hogy mennyire ismeri jól a karaktert. A kvízben nemcsak a sorozatepizódokból, de a mozifilmekből, és egyéb megjelenésekből is vannak kérdések, melyek közül néhány egészen részletekbe menő és nehéz.

Ha kitöltöttétek, ne felejtsétek el kipróbálni a Bud Spencer és Terence Hill-filmekkel kapcsolatos kvízünket is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás